Orange: Apple iPhone 6 a iPhone 6 Plus v akciovej ponuke

  • galaxi 23.10.2014 - 11:13

    hned ta veta, ze je na iPhone 6 akcia som vedel, ze dalsi srot za velke lowe sa snazia predat slovaci, ktora si je schopna ako inak aj pozicku zobrat, ked si to nemoze dovolit z platu. Tak hladujte a chvasti te sa kto ma aky...

  • Knoxville24.10.2014 - 00:28 Trvalý odkaz

    chvasti te sa? to ako myslíš vážne? nechcel si napísať náhodou "chvastajte sa" ked už tak? tá tvoja "gramatika" je nie len v podpise ale aj v komentároch do očí bijúca a to doslova.Zrejme by si sa mal v škole venovať viac hodinám slovenčiny.Alebo ak už nie si školopovinný o čom pochybujem také "doučko" nikdy nie je na škodu čo povieš?

    janesbond124.10.2014 - 03:27 Trvalý odkaz

    Prečo toľko nervozity za blbé slovo, či možný preklep?.. Skôr by som povedal,že došli argumenty, tak sa ide na gramatiku :) (skúsenosti z iných for)
    Pokiaľ rozumieš čo chcel povedať, tak sa vyjadrujeme k téme. Či nevieš prijať názor druhého? ... Ups aj ja som mimo témy ;).. Sorry

    Knoxville24.10.2014 - 04:41 Trvalý odkaz

    Hlavne ze ty si sa vyjadril k teme vsak? a budes tu niekoho poucovat kto by mal koho upozornovat na jeho gramatiku....

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne24.10.2014 - 11:16 Trvalý odkaz

    Naco sa zas handrkujete o iPhonoch. Ked si niekto kupi polo ralph lauren, gant, alebo nejake LV doplnky, tiez nanho nik nevrieska ze mu stacia tricka z recyklovanych plastovych flias z Ciny, a ze je hlupy slovak, ktory si na handry berie pozicku. ked niekto chce nech si ho kupi, bud zisti, ze to bola dobra investicia do buducnosti, alebo ze je to kravina a telefon preda cez bazar, bez vacsej straty.