Volajte, koľko potrebujete: v sieti 4ky telefonujete po 3. minúte zadarmo

  • galaxi 22.04.2016 - 13:02

    Palec hore

  • huje©22.04.2016 - 13:37 Trvalý odkaz

    Porovnanie s konkurenciou:

    1. minuta 4/7
    2. minuta 8/7
    3. minuta 12/7
    ....

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease22.04.2016 - 13:56 Trvalý odkaz

    Hmm je tam napísané PR článok.

    Ale vidno, že aj tebe sa vytráca objektivita.

    1. minuta 7/1 alebo 0
    2. minuta 7/2 alebo 0
    3. minuta 7/3 alebo 0

    galaxi22.04.2016 - 14:02 Trvalý odkaz

    huje© skús ešte pridať mimo Slovensko porovnanie komplet aj z dátami ako také bez balíčkov. Rád si to pozriem.

    huje©22.04.2016 - 23:30 Trvalý odkaz

    mental: doplnenie vitam (na rozdiel od redakcie a majitela) :-)

    petris23.04.2016 - 11:02 Trvalý odkaz

    naprosty suhlas. ale na druhej strane necakaj ze v pr clanku najdes vsetky najvyhodnejsie ponuky na trhu.

    pre mna swan ani omylom. standardna mapa pokrytia ktoru ma kazdy normalny seriozny poskytovatel sluzieb je v pripade tohoto slovenskeho zazraku top secret. vela sluzieb doteraz nemaju a tvaria sa ze ich zakaznici nechcu. chcu byt akoze moderni a akoze predavat data ale ponukaju na valnej vacsine uzemia len gprs telekomu. s predpotopnou gprs telekomu som si uzil svoje ked som bol zakaznikom telekomu. v telekome ktory im na valnej vacsine uzemia poskytuje siet maju napriec celym slovenskom totiz mnozstvo lokalit kde okrem gprs nemajú nic. a fakt nechapem ako to stale dokazu este predat dalsiemu subjektu a ten dalsim zakaznikom. telekom ma dnes len megastare gprs aj v lokalitach kde uz take o2 ma 3g.

    ozaj nechapem trollov ako galaxi ktory tu parodiu na mobilitu v 4ke obhajuje a vraj aj pouziva. pritom ma lenovo a536, ktory nepodporuje lte a v ktorom nemoze vyuzit 3g pretoze ten slovensky labuti zazrak ziadnu nema a teda maximom prenho zostava tiez uz predpotopne edge no na vacsine uzemia a aj na zapadnom slovensku len gprs a aj to len prenajate od telekomu kde v taktom pripade vsak v 4ke za data zaplati nekrestanske peniaze - nekrestanske v pomere k gprs NEkvalite ktoru za ne dostane. a takych v tej sieti je viac. lebo vsak v reklame hovoria o 4g. no a ked 4ka povie ze ma najmodernejsiu 4g tak to predsa musi ist aj v hornej dolnej a aj na nokii 3310.

    divim sa zampovi. ale asi potreboval penaze chlapec.

    @ offtopic: a inac akoze to je hotovy modny guru ten panko. zelene gate k tomu modre sako s cervenymi gombikmi no to je konec.

    [img]http://s31.postimg.org/w0z3xfiq3/ajti.jpg[/img]

    http://dennikn.sk/336932/20-milionovom-tendri-rozhodlo-pol-percenta-sta…

    Manobb23.04.2016 - 12:18 Trvalý odkaz

    Tak, tak, 4ka je dobrá akurát tak k číslam, ktoré človek použije "raz za uhorský rok". Jedno také "dožíva" aj u mňa.

    Dáta sú (ešte stále) rizikové, keďže nielen na iP5s, ale podľa ohlasov zákazníkov aj na ďalších rôznych modeloch svetových značiek MT ani vypnutie dátového roamingu nepomáha a kredit mizne, aj keď zákazník nie je v ich 4G sieti.. (a služba DATALEN4KA asi ani nebude, a to ani "už čoskoro", či v inak metaforicky označenej tzv. dohľadnej dobe)

    No a keď som si aj "na vlastnej koži" vyskúšal rokovanie s nimi pri ich pokuse postaviť si BTS na streche (aj) mojej nehnuteľnosti, tak ďakujem pekne, ale neprosím si. Absolútna nepripravenosť (či skôr amaterizmus).

    P.S.: Fandil som, ale plynutím času dávam za pravdu všetkým skeptikom, či tým, ktorí ich označili od začiatku za amatérov ...