Honor oznámil globálne uvedenie série Magic6 a Magic V2 RSR na MWC 2024

Výrobcovia už začínajú prezrádzať svoje plány na tohtoročnom MWC v Barcelone. Honor tam predstaví modely radu Magic6 Pro a športovú verziu skladacieho smartfónu Magic V2 určené pre európsky trh.

Oficiálny Twitter účet Honor Global zverejnil príspevky, v ktorých oznámil dátum konania tlačovej konferencie. Event prebehne deň pred otvorením brán výstaviska v Barcelone, kde sa každoročne koná technologická udalosť Mobile World Congress. 

Konferencia s názvom Discover the Magic sa uskutoční 25. februára 2023 o 14:00 nášho času. V príspevku výrobca spomína sériu Magic6 a Magic V2. Na slovenskom trhu sa už predáva lite verzia spomínaného radu - Honor Magic6 Lite (recenzia). V domácej Číne už boli uvedené aj modely Honor Magic6 a Magic6 Pro, vo februári tak prídu aj do Európy. 

Druhou novinkou bude zrejme Honor Magic V2 RSR, športová verzia skladacieho smartfónu s Porsche Design. Nedávno v Lipsku Honor uviedol na globálny trh Magic V2 (recenzia), preto sa dá očakávať, že do Barcelony prinesie spomínanú dizajnovú verziu. 

Na tlačovej konferencii Honoru v Barcelone nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak vám prinesieme prvé dojmy a informácie o cenách a dostupnosti. 

Zdroj: twitter.com/HonorGlobal

Diskusia k článku:

Začať diskusiu