Telekom spúšťa platby v Google Play kreditom či na faktúru

Dnes môžete kreditom či faktúrou platiť napríklad za MHD či parkovanie, zajtra už aj za obsah z Google Play. Odteraz už na kúpu platených aplikácií či hudobných albumov nebudete potrebovať platobnú kartu.

Od 19. februára tohto roka môžu zákazníci O2 platiť za aplikácie, hudbu a iný obsah v obchode Google Play prostredníctvom faktúry. Písali sme o tom v článku Za nákup v obchode Google Play môžete platiť prostredníctvom O2. Užitočný video návod, ako na to, nájdete zase tu:

Video: Ako platiť za Android aplikácie, hry a hudbu kreditom či faktúrou

Dnes sa k O2 pridal aj Telekom, ktorý odo dnes prináša možnosť platiť za aplikácie, hry, filmy, hudbu a knihy jednoducho faktúrou alebo kreditom. Vďaka tomu tak už ani zákazníci "ružového" operátora nepotrebujú pre nákup v obchode Google Play platobnú kartu.

Používateľom zariadení s OS Android sa v zozname platobných metód v najbližších dňoch automaticky zobrazí nová možnosť pre rýchly, jednoduchý a bezpečný nákup – platba cez Slovak Telekom.

Po uskutočnení každej transakcie dostane zákazník potvrdzujúci email, vďaka ktorému má vždy aktuálny prehľad o svojich nákupoch. Spoločnosť Google uvoľňuje prístup k službe postupne, pre všetkých zákazníkov spoločnosti bude dostupná v nasledujúcich dňoch.

V súčasnosti môžu zákazníci prostredníctvom T-platby uhrádzať produkty a služby aj vo Windows Phone Store či u partnera Mopay. Možnosť platby prostredníctvom faktúry alebo z kreditu sa onedlho rozšíri aj o partnera PayPal.

A pre úplnosť dodáme, že platby v Google Play na faktúru spustí čoskoro aj Orange.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu