Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári

V Telekome nekraľuje medzi najpredávanejšími smartfónmi Samsung, ten je v našom mini rebríčku zastúpený len jedným modelom. Väčšinový podiel patrí Sony, no telefón, o ktorý mali zákazníci v januári najväčší záujem nesie názov inej značky.

Aj v prvý mesiac tohto roka sa v tabuľke nachádza Apple iPhone 6, a práve ten sa tentoraz stal najpredávanejším telefónom. Určite aj vďaka tomu, že sa pri zostavovaní rebríčka spočítali všetky predané verzie spolu. Na druhom mieste je minulomesačný víťaz Samsung Galaxy Ace 4.

V januárovej tabuľke sa prekvapivo objavil starší model Xperia radu E, a to rovno na tretej priečke. Sony Xperia E1 tak predbehla svojho nástupcu Xperiu E3, ktorá sa ocitla na štvrtom mieste. Piate patrí ďalšiemu cenovo dostupnému androidu od Sony, obľúbenej Xperii M2. Možno, že sa na úspechu značky podieľala aj akciová ponuka: ku každému zariadeniu Sony teraz získate aj bezdrôtový reproduktor Sony SRS-BTV5 za 1 €.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári 2014:

1. Apple iPhone 6 všetky verzie spolu (úvodná platba 99 € + 20 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Sony Xperia E1 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

4. Sony Xperia E3 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

5. Sony Xperia M2 (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembriAni koniec roka nepriniesol žiadne prekvapenia a zákazníci sa opäť zameriavali skôr na cenovo dostupné androidy. Vysoko v rebríčku sa stále drží aj posledný model od Applu.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa nachádza: Samsung S5611, Samsung Galaxy S5 mini, Samsung Xcover 271, Sony Xperia Z1 Compact a LG F60.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Lumiak625 12.02.2015 - 11:18

Na Happy M úbohých 500MB. V poznámke chcete obnoviť plnú rýchlosť - 5,99€ na Happy M ďaľších 500MB. Za to mám na Easy Pecke 1GB. Mobil si kúpim v e-shope aký chcem a bez vysokohorskej priprirážky....

Celá diskusia 1 príspevok