Android TIP: Google vybral najlepšie aplikácie pre rok 2014

Google vybral 66 aplikácií, ktoré považuje za najlepšie pre tento rok. Ich zoznam nájdete na samostatnej podstránke obchodu Google Play a väčšina z nich je úplne zadarmo.

V obchode Google Play sa objavila špeciálna podstránka so zoznamom najlepších aplikácií pre rok 2014. Celkovo zahŕňa 66 položiek, z ktorých sú takmer všetky zadarmo. Každý majiteľ smartfónu alebo tabletu s Androidom sa teda bude môcť inšpirovať a prípadne si do svojho zariadenia aj stiahnuť nový softvér, ktorý ho buď zabaví, alebo zvýši produktivitu jeho práce.

Celý zoznam je dostupný cez tento odkaz. Viacero z aplikácií v ňom sme vám na Fony.sk priniesli v našich tipoch už počas roka.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení.

Odporúčame najmä starú známu klasiku - softvér pre rozpoznávanie názvu práve prehrávaných piesní Shazam a SoundHound alebo GTD organizátor úloh Wunderlist. Svoj najúspešnejší rok zažila aj klávesica SwiftKey s podporou slovenčiny a neustále sa učiacim prediktívnym slovníkom.

Zmätok v rôznych sociálnych sieťach a službách môže sprehľadniť IFTTT - aplikácia, s pomocou ktorej sa prihlásite do svojich účtov na Facebooku, Instagrame, Flickri, Google Disku a ďalších. V IFTTT potom nastavíte najrôznejšie automatické úkony, napríklad aby sa každá nová fotografia z Flickru sama nahrala aj na Facebook alebo Instagram. Alebo môže zapisovať čas, ktorý strávite v určitých lokalitách, priamo do kalendára.

Z platených položiek môže zaujať séria 7-minútových cvičení namiesto návštevy posilňovne a o poriadok vo vašom rozvrhu sa zas postará Sunrise Calendar.

Riešenie Maps.me sľubuje podrobné off-line mapy s navigáciou pre 345 krajín a Telegram rýchly a bezpečný chat vrátane zasielania .doc, .zip a .pdf príloh. Do výberu sa dostala aj dvojica nových aplikácií od Dropboxu - prehliadač obrázkov Carousel a e-mailový klient Mailbox.

A ktorá aplikácia, či už pre operačný systém Android, iOS alebo Windows Phone, tento rok najviac zaujala vás?

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

slavomir16 03.12.2014 - 09:25

Kalendar - aCalendar Hudba - Spotify Profily - Profile Sheduler+ (potazmo, mozno Lliama) Citacka - Moon+Reader Vychytavka - HeadsUp Klavesnica - SwiftKey Na nezaplatenie - SMS Backup+ Navigacia - Waze

Igor03.12.2014 - 16:34 Trvalý odkaz

titulok - Microsoft vybral aplikácie pre rok 2014, je ich 66 :D

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn04.12.2014 - 09:13 Trvalý odkaz

Tento rok som nenainstaloval nic co by som potom nevymazal :D Z naj aplikaci odporucanych googlom mam len TED a Shazam
Najlepsia nepredinstalovana aplikacia je pre mna Snapseed a Sygic.
Najnovsia aplikacia - Tukabel :D

Jana Anicinova31.12.2014 - 16:18 Trvalý odkaz

Ahojte,

Chcem do podniku (len androidy) použiť CRM cloud aplikáciu od http://www.euria.sk/. Máte s tým niekto skúsenosti?
Alebo odporúčiť nejaké iné fórum, kde by mi niekto vedel poradiť, vďaka.

Celá diskusia 4 príspevky