Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri

Telekom poskytol zoznam najpredávanejších telefónoch za uplynulý mesiac. My sme z neho vybrali päticu smartfónov, o ktoré bol najväčší záujem.

Rovnaký rebríček nám každý mesiac poskytuje aj Orange a my vám vždy začiatkom mesiaca prinášame jeho TOP5. Tentoraz sme sa pozreli na údaje i z Telekomu, pretože veríme, že vás informácie o tom, ktoré telefóny patria k najpredávanejším zaujímajú.

Na prvom mieste nájdeme lacný android nižšej strednej triedy LG L70, druhé miesto patrí rovnakému výrobcovi, ktorý uspel s modelom L40. Na tretej priečke sa ocitol obľúbený smartfón Sony Xperia M2, ktorý ponúka dobrý pomer cena / výkon a päťku najpredávanejších modelov uzatvárajú Apple Phone 5 v 16 GB verzii a zmenšená vlajková loš Samsung Galaxy S5 mini.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 19,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri 2014:

1. LG L70 (úvodná platba 9 € + 1 € mesačný poplatok)

2. LG L40 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Sony Xperia M2 (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

4. Apple iPhone 5 16 GB (úvodná platba 99 € + 13 € mesačný poplatok)

5. Samsung Galaxy S5 mini (úvodná platba 59 € + 11 € mesačný poplatok)

“Telekom

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu sme zostavili z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Určite vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej októbrovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 301, Samsung Galaxy S5, Samsug Galaxy ce 4 a Huawei Ascend Y530.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu