Telekom: Sony Xperia E3, Samsung Galaxy Young 2 a Galaxy Ace 4 v ponuke

Ponuka dotovaných zariadení sa v Telekome rozrástla o tri cenovo dostupné novinky. Šikovnú Xperiu s podporou LTE, v sieti čtvrej generácie vie pracovať aj ďalší model radu Samsung Galaxy Ace a lacný android pre nenáročných Galaxy Young 2. Ten si vystačí len s podporou 3G.

Sony Xperia E3 je novinkou z berlínskej výstavy IFA 2014. Výbavou neohúri a pozornosť zákazníkov pritiahne skôr dizajnom. Inšpiráciu brala od svojich vybavenejších kolegýň. Vodeodolnosť chýba.

Smartfón ponúka štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a iba 4 GB vnútorného priestoru. Počítajte však len s využiteľnou polovicou. Multimédiá a iné dáta si môžete uložiť na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android 4.4 KitKat je doplnený o známe používateľské prostredie Sony.

ikona

Základné info: SOny Xperia E3Lacný smartfón so štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 1 GB RAM, 4 GB úložiskom a 5 Mpix fotoaparátom. Nie je vodeodolný, no zachováva si dizajn výkonnejších Xperií. (živé fotografie + VIDEO)

Fotografie zachytíte 5-megapixelovým fotoaparátom s prisvetľovacou diódou, HDR režimom a stabilizáciou, ktorý zvláda záznam Full HD videa a režim rozšírenej reality s 3D efektami. Predná kamera dostala čip s VGA rozlíšením, veľa parády teda určite neponúkne. Okrem podpory 2G a 3G siete pridáva aj schopnosť pracovať v sieti štvrtej generácie. O výdrž sa stará 2 330 mAh batéria.

Sony Xperia E3 je dostupná za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS a XS mini (+ úvodný poplatok 19 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € pre vyššie programy s doplatkom 1 €

Samsung Galaxy Young 2 nahrádza minuloročný model a je vhodný začiatočníkov alebo deti.

Poháňa ho 1 GHz procesor, operačná pamäť RAM má iba 512 MB a zo 4 GB vnútorného priestoru ostáva pre používateľa dostupná približne polovica. Nechýba však slot na microSD karty do veľkosti 32 GB. Displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou dostal HVGA rozlíšenie 320 x 480 bodov, výdrž zabezpečí batéria s kapacitou 1 300 mAh.

Trojmegapixlovému fotoaparátu chýba nielen LED blesk, ale aj automatické zaostrovanie. Operačný systém Android beží v novej verzii 4.4 KitKat a je doplnený o grafické prostredie TouchWiz. Vo výbave nájdeme aj podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS i Bluetooth.

ikona

Samsung rozšíril rad Galaxy o štyri novinkyDo portfólia smartfónov radu Galaxy pribudli štyri cenovo dostupné androidy pre málo náročných používateľov.

Samsung Galaxy Young 2 je dostupný za nasledovné ceny:

- 2 € mesačne pre Happy XS a XS mini (+ úvodný poplatok 9 €)

- 2 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € pre vyššie programy s doplatkom 1 €

Samsung Galaxy Ace 4 je pokračovateľom úspešného radu Galaxy Ace. Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 4 GB vnútorný priestor, kde pre používateľa ostáva dostupných niečo vyše 1 GB, takže slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB je nutnosťou. Operačný systém beží vo verzii 4.4 KitKat.

Super AMOLED displej dostal 4,3-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 480 x 800 bodov. Fotografie a HD videá zhotovíte päťmegapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat alebo autoportrét poslúži predná 1,3 Mpix kamera.

Vo výbave nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC a 3,5 mm jack. Batéria s kapacitou 1 900 mAh ponúka do 11 hodín hovoru alebo 9 hodín surfovania po internete.

Samsung Galaxy Ace 4 je dostupný za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS a XS mini (+ úvodný poplatok 19 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € pre vyššie programy s doplatkom 1 €

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

galaxi 15.10.2014 - 16:15

Vyborny fon na FunFon. Ahoj. Predlzili sme Ti platnost benefitu 3 Kamosi. Az trom FunFon kamosom mozes volat zadara az do 31.12.2018. Pista Ti vybavil. Viac na funfon.sk

Celá diskusia 1 príspevok