Samsung rozšíril rad Galaxy o štyri novinky

Do portfólia smartfónov radu Galaxy pribudli štyri cenovo dostupné androidy pre málo náročných používateľov. (doplnené ceny a dostupnosť)

Všetky štyri novinky spája operačný systém Android vo verzii 4.4 KitKat, zjednodušené grafické rozhranie TouchWiz a podľa výrobcu, aj prijateľná cena. Aj keď tú sme sa zatiaľ nedozvedeli.

Samsung Galaxy Core II je vylepšeným nástupcom minuloročného modelu Galaxy Core so štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 4,5-palcovým WVGA displejom, 768 MB RAM, 4 GB vnútornou pmäťou a 2 000 mAh batériou. Prístroj ponúka aj päťmegapixlový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, LED bleskom, prednú VGA kameru a na vybrané trhy príde aj v dual SIM verzii.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Samsung Galaxy Core II bude na slovenskom trhu dostupný na konci júla 2014 za odporúčanú cenu 179 €.

Samsung Galaxy Ace 4 je už, ako názov napovedá, štvrtou generáciou roky úspešného modelu. Prináša 4-palcový displej s WVGA rozlíšením 480 x 800 bodov, 512 MB alebo 1 GB (LTE verzia) RAM, 4 GB vnútorný priestor, dvojjadrový procesor a prednú VGA a 5 Mpix zadnú kameru. Tej nechýba prisvetľovacia dióda. Batéria bude v dvoch rôznych kapacitách, 3G verzia dostane 1 500 mAh akumulátor, LTE o 300 mAh silnejší.

Samsung Galaxy Ace 4 bude dostupný počas augusta 2014 za odporúčanú cenu 199 €.

Samsung Galaxy Young 2 nahrádza minuloročný model a je vhodný začiatočníkov alebo deti. Poháňa ho 1 GHz procesor, 512 MB operačná pamäť, 4 GB vnútorný priestor a 1 300 mAh batéria. Trojmegapixlový zadný fotoaparát nemá ani LED blesk ani automatické zaostrovanie. Displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou dostal HVGA rozlíšenie 320 x 480 bodov.

Samsung Galaxy Young 2 bude dostupný na prelome júla a augusta za odporúčanú cenu 89 €.

Samsung Galaxy Star 2 ponúka takisto, podobne ako predchodca, len základnú výbavu, ktorá zahŕňa 1 GHz procesor, 512 MB RAM, 4 GB ROM, 1 300 mAh batériu, jednoduchý 2 Mpix fotoaparát a 3,5-palcový HVGA displej.

Bližšie informácie o dostupnosti a cene tohto modelu zatiaľ nemáme.

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu