Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júli

Júlový rebríček si podelili dve značky - Samsung a HTC. Obľúbený android Desire 500 vystriedali novšie modely. Prvé dve miesta však ostali nezmenené.

V júli kupovali zákazníci Orangeu najčastejšie androidy. Stále žiadaný iPhone 5S sa v prvej desiatke najpredávanejších smartfónov síce vyskytuje, no do prvej päťky sa opäť nedostal. Windowsfóny veľký úspech nezaznamenali. Nenájdeme ich ani medzi prvou desiatkou.

Prvé dve miesta sa oproti minulému mesiacu nezmenili. Na prvom je stále cenovo dostupný Samsung Galaxy Trend Plus, nasledovaný stálicou rebríčka Samsungom Galaxy S4 mini. Zvyšok tabuľky patrí novinkám.

Na tretej priečke je šikovný 4,7’’ HTC Desire 610, ktorý ponúka dobrý pomer cena / výkon. O stupienok nižšie sa umiestnilo ďalšie HTC. Kompaktný Desire 310 láka na štandardnú výbavu za dostupnú cenu. Päťku najpredávanejších smartfónov uzatváta 4,5’’ Samsung Galaxy Core LTE, ktorý podporuje aj rýchlu 4G sieť operátora.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júli 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (45 €)

2. Samsung Galaxy S4 mini (220 €)

3. HTC Desire 610 (170 €)

4. HTC Desire 310 (60 €)

5. Samsung Galaxy Core LTE (110 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júniJúnový rebríček najpredávanejších smartfónov sa od toho májového takmer nelíši. Len obľúbený android HTC Desire 500 bol vystriedaný cenovo dostupným modelom LG L70.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej júnovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 208, Apple iPhone 5S v 16 GB verzii, Samsung Galaxy S5 a Sny Xperia M.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu