Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni

Júnový rebríček najpredávanejších smartfónov sa od toho májového takmer nelíši. Len obľúbený android HTC Desire 500 bol vystriedaný cenovo dostupným modelom LG L70.

Júnová päťka opäť patrí androidom. Aj keď sa značka Apple v našom rebríčku objavuje, tentoraz jej to na umiestnenie nestačilo. Windowsfón sme v prvej päťke zatiaľ vôbec nemali.

Prvé tri miesta sa od minulého mesiaca vôbec nezmenili, poteší, že ceny niektorých telefónov mierne klesli. Opäť zvíťazil lacný Samsung Galaxy Trend Plus, ktorému šliape na päty stálica tabuľky Samsung Galaxy S4 mini. Tretia priečka patrí modelu Sony Xperia M, ktorý láka na dobrý pomer cena / výkon. Na piate sa zo štvrtého zosunul ďalší operátorský bestseller Sony Xperia SP.

Na štvrté miesto sa prebojovalo LG L70, ktoré vyradilo šikovný android HTC Desire 500

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v máji 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (45 €)

2. Samsung Galaxy S4 mini (220 €)

3. Sony Xperia M (50 €)

4. LG L70 (70 €)

5. Sony Xperia SP (195 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v májiV máji zákazníci uprednostňovali takmer rovnaké smartfóny ako predchádzajúci mesiac. Väčšina si len vymenila miesto. Pribudol cenovo dostupný Samsung Galaxy Trend Plus, ktorý sa hneď stal kráľom rebríčka.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej aprílovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 208, LG L70, HTC Desire 310, Samsung Galaxy Young a Samsung Galaxy S5.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu