Android a iOS TIP: Joyn - komunikačná aplikácia od Telekomu

Telekom priniesol pre svojich zákazníkov nový instant messaging, ktorý využijete na chat s priateľmi, bezplatné audio a video volania, zdieľanie fotografií, videí a iných súborov.

Sociálne siete hýbu svetom. So svojimi priateľmi a rodinou komunikujeme cez Facebook, Twitter, Hangouts, Skype, Viber, WhatsApp a iné komunikátory. Telekom sa rozhodol ísť "s prúdom" a prišiel s vlastnou komunikačnou aplikáciou.

Joyn umožňuje skupinový chat až s 15-timi účastníkmi v sieti Telekomu, a poteší, že čoskoro aj v sieťach ďalších operátorov. Joyn rozozná používateľov služby, ktorým automaticky doručí bezplatné joyn správy. Ostatným používateľom umožní správy poslať ako SMS alebo MMS-ky.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Úvodná registrácia cez mobilnú sieť prebehne automaticky po prvom spustení aplikácie. V prípade, že pri prvom spustení aplikácie bude Váš mobil pripojený aj cez Wi-Fi, registráciu potvrdíte zadaním kódu z potvrdzujúcej SMS.

S Joyn môžete zdieľať obrázky, hudbu a súbory do veľkosti 15 MB. Jedným klikom tiež môžete zdieľať svoju aktuálnu polohu. Na bezplatné volania môžete využívať svoj dátový balík. Ak má Váš priateľ joyn, môžete s ním nadviazať bezplatný hovor alebo videohovor, v opačnom prípade vám joyn ponúkne bežné volanie.

Aplikácia je určená pre zariadenia s operačným systémom od verzie Android 2.3.3 a iOS 6.0 a vyšší. Bezplatne si ju stiahnete z obchodov Google Play alebo App Store.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

petris 03.07.2014 - 14:26

v telekome si snad myslia ze teraz ludia hufne opustia roky zauzivane sluzby ako viber alebo skype kde maju davno celu komunitu znamych a rodiny a nainstaluju si nejaky joyn a budu presviedcat vsetkych svojich kamosov a rodinu aby to urobili rovnako? len treba instalovat kazdu hlupost vyzadujucu online pripojenie. nebudete stihat dokupovat telekomacke NE obmedzene datove baliky. zeby to bol pravy ciel? podla mna je toto uplna zbytocnost a nie ze telekom ide s nejakym prudom.

ferineveri06.07.2014 - 00:25 Trvalý odkaz

petris, ty musíš nosiť ešte košeľu z prvej triedy základnej školy. asi si pochopil čo som tým chcel povedať.

Celá diskusia 3 príspevky