Windows Phone 8.1 príde do dvoch týždňov. Aspoň v Indii

Konečne vieme bližší termín vydania dlhoočakávanej najnovšej verzie operačného systému od Microsoftu. Na svojom indickom Twitter účte spoločnosť oznámila, že update sa začne šíriť v najbližších dvoch týždňoch.

Nová platforma Windows Phone 8.1 bola predstavená začiatkom apríla tohto roka. Novinka prináša množstvo atraktívnych vylepšení a nových funkcií, preto je logické, že sa jej mnohí používatelia už nevedia dočkať.

ikona

Microsoft oficiálne predstavil Windows Phone 8.1Verzia s poradovým číslom 8.1 sa konečne dočkala oficiálneho uvedenia. Najprv ju dostanú nové Lumie, neskôr všetky zariadenia, na ktorých aktuálne beží WP 8. Prinesie hlasovú asistentku, tretí rad dlaždíc či nový Internet Explorer.

Doteraz nebol známy ani približný dátum spustenia aktualizácie, hovorilo sa o lete, v prípade Slovenska dokonca o začiatku jesene. Indické zastúpenie Microsoftu odpovedalo pred pár dňami na dotaz jedného z fanúšikov a vyjadrilo sa, že aktualizácia bude pre súčasných používateľov WP 8.0 dostupná počas prvých dvoch júlových týždňov.

“Microsoftobr: Twitter

Aj keď odpoveď platí pre región Indie a nie globálny trh, je jasné, že ani ostatné krajiny nebudú čakať oveľa dlhšie, dúfajme, že rozdiel bude len pár týždňov.

Netrpezlivci môžu využiť aj inú cestu a do svojho zariadenia si nový systém môžu nainštalovať podľa nášho návodu už dnes.

ikona

Nainštalujte si Windows Phone 8.1. Poradíme vám, ako na toNechce sa vám čakať, kým bude na váš smartfón dostupná oficiálna aktualizácia na najnovší WP 8.1? Pripravili sme pre vás krátky postup.

Zdroj: twitter.com/MicrosoftIndia

Diskusia k článku:

peter34 01.07.2014 - 15:03

Už sa update začína v Turecku: http://wmpoweruser.com/turkish-nokia-lumia-1520-wp8-1-rom-now-available/

Celá diskusia 1 príspevok