Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v marci

Rebríček najpredávanejších smartfónov v Orangei sa od toho minulomesačného veľmi nelíši. Jednotlivé modely si iba vymenili pozície.

Už tretí mesiac po sebe sa nám iba premiešava poradie telefónov, modely ostávajú. Prečo? To by možno vedeli vysvetliť predajcovia, ktorí prichádzajú so zákazníkmi do kontaktu a pomáhajú im s výberom. Len v cene to určite nebude. Veď tu máme aj drahý iPhone 5S či Samsung Galaxy S4 mini.

Práve ten sa stal v marci najpredávanejším smartfónom. A to napriek tomu, že ho v slovenských obchodoch kúpite lacnejšie, než ho Orange predáva k viazaným paušálom s mesačným poplatkom 25 eur a nižším. Jeho o rok starší kolega, Samsung Galaxy S III mini, obhájil druhé miesto.

Minulomesačný víťaz, Sony Xperia M je tentoraz až na tretej priečke a o jedno miesto si pohoršilo aj HTC Desire 500, skončilo štvrté. Na piatom mieste je opäť iPhone 5S v 16 GB verzii. Aj tam je pomer cena / viazanosť otázny.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v marci 2014:

1. Samsung Galaxy S4 mini (245 €)

2. Samsung Galaxy S III mini (140 €)

3. Sony Xperia M (100 €)

4. HTC Desire 500 (130 €)

5. Apple iPhone 5S 16GB (600 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februáriFebruár ničím neprekvapil. Päťka najpredávanejších smartfónov sa nezmenila, jednotlivé modely si iba vymenili miesta.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej marcovej sa nachádza: Samsung S5610,Nokia 208, Sony Xperia E, Sony Xperia SP a Samsung Galaxy Fame.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu