Telekom Benefit: štyri nové smartfóny za zvýhodnenú cenu

V zákazníckom programe Telekomu pribudli štyri smartfóny. S jedným modelom - Sony Xperiou U sme sa už stretli, novinkami sú HTC Desire 200, Samsung Galaxy Ace 2 a LG Optimus L9.

Po niekoľkotýždňovej pauze sa v zákazníckom programe Telekom Benefit opäť objavili cenovo zvýhodnené smartfóny.

Telefóny sú bezplatne doručované prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov. Akciu môžu využiť všetci zákazníci Telekomu a každý zákazník si môže objednať len jeden kus.

So Sony Xperia U sme sa prvýkrát stretli už v polovici februára tohto roka. má dotykový 3,5-palcový displej s rozlíšením 480 x 854 bodov, pokrytý fóliou odolnou proti poškriabaniu. Medzi hlavné špecifikácie patrí dvojjadrový 1 GHz procesor, 512 MB RAM, 8 GB ROM vstavanej pamäte (pre používateľa dostupných 6 GB), bohužiaľ bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami.

Operačný systém Android je vo verzii 2.3 Gingerbread, aktualizácia na Ice Cream Sandwich sa očakáva v druhom štvrťroku. Nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, DLNA a FM rádio s RDS. Na fotografovanie a nahrávanie HD videí nájdeme 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, na videohovory je určená predná VGA kamera.

Transparentný prvok v dolnej časti telefónu mení farbu podľa fotografií v galérii alebo obalu albumu, ktorý sa práve prehráva. Vzhľad Xperie U si používateľ môže upraviť vďaka vymeniteľným spodným krytom.

Sony Xperia U si môžete v programe Telekom Benefit kúpiť za 99 €. Za akciovú cenu sú k dispozícii dva kusy.

ikona

Základné info: Sony Xperia U (ST25i) naživoSmartfón s dvojjadrovým procesorom, 3,5'' FWVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a OS Andrioid 2.3. Zamrzí 6 GB pamäť bez možnosti rozšírenia pmäťovými kartami.

HTC Desire 200 je lacný a slabo vybavený android. Vo vnútri pracuje 1 GHz procesorom Snapdragon S1, 512 MB RAM a operačný systémom Android 4.1 Jelly Bean s používateľským prostredím HTC Sense. Vnútorná 4 GB pamäť sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Nástupca modelu HTC Desire C má rovnakú 3,5-palcovú uhloprečku s rozlíšením 320 x 480 bodov a 5-megapixelový fotoaparát bez automatického zaostrovania a LED blesku. Vo výbave nechýba Bluetooth, HSPA, Wi-Fi, GPS, 3,5 mm jack ani FM rádio. Batérii ostala rovnaká kapacita, akú má predchodca - 1 230 mAh.

ikona

Recenzia: HTC Desire 200 - prezlečený kabátRecenzia smartfónu so slabou výbavou, OS Android Ice Cream Sandwich, 1 GHz procesorom, 3,5'' HVGA displejom a 5 Mpix fotoaparátom bez AF a LED blesku.

Čierne HTC Desire 200 si môžete v programe Telekom Benefit kúpiť za 79 €. Za akciovú cenu je k dispozícii osem kusov.

Samsung Galaxy Ace 2 je nástupcom predchádzajúceho úspešného modelu Galaxy Ace. Prináša dvojjadrový 800 MHz procesor, väčší 3,8'' TFT PLS displej s rozlíšením 480 x 800 bodov a operačný systém Android 2.3 Gingerbread so známou nadstavbou TouchWiz.

Operačná pamäť RAM narástla na 768 MB, vnútorná pamäť sa zväčšila zo 158 MB až na 4GB. Nechýba podpora pre pamäťové microSD karty do kapacity 32 GB. Dátová sieť HSPA umožní sťahovanie súborov až do rýchlosti 14,4 Mbps. Fotografie a videá v HD rozlíšení zhotovíte päťmegapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Na videohovory poslúži predná VGA kamera. Nechýba 3,5 mm jack, FM rádio s RDS, GPS, Glonass ani Bluetooth. Batéria má kapacitu 1 500 mAh.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy Ace 2 (i8160)Recenzia nástupcu úspešného androidu Galaxy Ace s výkonnejším dvojjadrovým procesorom, väčším 3,8'' WVGA displejom, väčšou vnútornou pamäťou a silnejšou batériou.

Samsung Galaxy Ace 2 si môžete v programe Telekom Benefit kúpiť za 89 €. Za akciovú cenu je k dispozícii trinásť kusov.

LG Optimus L9 je štýlový smartfón s kvalitnou konštrukciou. Ponúka 4,7'' displej s qHD rozlíšením, 5-megapixelový fotoaparát či dvojjadrový 1GHz procesor a 1 GB RAM. Na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov poslúži 4 GB vnútorná pamäť s podporou microSD kariet.

Telefón je vybavený operačným systémom OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich a batériou s kapacitou 2 150 mAh. Jeho používanie uľahčujú aj intuitívne funkcie ako QTranslator (prekladač celých viet a fráz), My Style Keypad (prispôsobenie klávesnice používateľovi s ľavou, pravou či oboma rukami pri písaní) a Qick Memo na zachytávanie nápadov a poznámok prstami na displeji.

ikona

Recenzia: LG Optimus L9Recenzia štýlového smartfónu s OS Android 4.0 a dizajnom L-Style. Za výbornú cenu prináša dvojjadrový 1 GHz procesor, 4,7'' qHD dispej, 5 Mpix fotoaparát s AF a LED bleskom a štandardnú výbavu.

Čierny LG Optimus L9 si môžete v programe Telekom Benefit kúpiť za 119 €. Za akciovú cenu je k dispozícii jedenásť kusov.

V Telekom Benefite je stále dostupný aj tablet Google Nexus 7 so SIM kartou a Mobilným internetom 0. O ponuke sme vás informovali v tomto článku.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 01.04.2014 - 17:56

Sony Xperia U - VYPREDANA ta ma neprekvapila...(kedze aj bolo len 2ks)ale skor ma LG Optimus L9 - VYPREDANY a to vcera som som uvidel bolo kupene 1x (11ks skladom) necudujem sa ma co ponuknut...

Celá diskusia 1 príspevok