O2: bonus za prenos vo výške 150 eur je späť

O2 začalo po niekoľkomesačnej prestávke opäť ponúkať pri prenose čísla 150-eurový bonus. Stačí si vybrať akýkoľvek faktúrovaný program. A ako darček vám pribalí hokejovú maňušku.

Váhali ste nad prenosom čísla od konkurencie do O2? Od dnešného dňa máte opäť možnosť získať špeciálny bonus 150 €. Ten bude poskytnutý vo forme zľavy z mesačného poplatku za programy O2 Paušál, O2 Moja Firma alebo O2 Fér s platbou na faktúru.

O2 bonus za prenos

Operátor vám počas 30 mesiacov odpočíta z faktúry každý mesiac 5 eur (spolu teda práve 150 €). Platí však, že výška faktúry musí dosiahnuť aspoň 5,01 €. V prípade, že sa tak nestane, bonus na daný mesiac prepadá a z faktúry sa neodčíta ani nižšia suma. Ponuka zatiaľ platí do 7. apríla 2014. Bonus môžete získať prostredníctvom e-shopu, cez SMS-ku, zákaznícku linku alebo na ktorejkoľvek predajni.

Navyše vám operátor k prenosu cez e-shop pribalí k O2 paušálu alebo O2 Fér na faktúru hokejovú maňušku ako darček. Možno pre ňu nájdete využitie aj pri iných športových aktivitách.

Pozn. redakcie: Prakticky rovnakú zľavu, ale iba pri prenose cez e-shop, ponúka aj Orange. Takisto vám odčíta sumu 150 eur (5 € počas 30 mesiacov), ak si zároveň vyberiete niektorý z Ideálnych paušálov. Aj v Orangei je podmienkou minimálna suma na faktúre vo výške 5,01 €. V prípade, že si vyberiete aj akciový telefón, musí byť minimálna výška faktúry pre získanie zľavy v danom mesiaci 10 €. Pred niekoľkými dňami sme v našom článku riešili problém s uplatňovaním zľavy na akciový telefón pri zažiadaní o prenos čísla. Vtedy sa kvôli nižšiemu mesačnému poplatku o päť eur zníži aj výška dotácie na telefón, za ktorý tak zaplatíte viac než bez uplatnenia bonusu. Telekom aktuálne bonus za prenos neponúka, môžete však získať talet Asus MeMo Pad HD 7.

ikona

O2 zriadilo bezplatnú infolinku k prenositeľnosti číslaOd dnešného dňa (6. februára 2014) môžu všetci zákazníci využiť bezplatnú linku, kde im poskytnú informácie o prenositeľnosti čísla a produktoch O2.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

mrky 22.03.2014 - 10:26

máňuška vs. tablet hm

huje®22.03.2014 - 16:54 Trvalý odkaz

"máňuška vs. tablet hm" ?

Ale to tak predsa vôbec nie je. Správna formulácia totiž znie:

150 EUR + hokejová maňuška v O2

vs

tablet v Telekome

kalliopp23.03.2014 - 11:55 Trvalý odkaz

Ja som poziadal o prenos, ale ziadnu manusku mi neponukli :)

huje®23.03.2014 - 13:02 Trvalý odkaz

Neponúkli ti maňušku? V tomto článku sa píše:

Navyše vám operátor k prenosu cez e-shop pribalí k O2 paušálu alebo O2 Fér na faktúru hokejovú maňušku ako darček. Možno pre ňu nájdete využitie aj pri iných športových aktivitách.

Prebehlo to v tvojom prípade takto?

Kúpte alebo si preneste číslo na ktorýkoľvek O2 Paušál alebo O2 Fér s platbou na faktúru cez O2 E-shop. Ako bonus vám k nemu pribalíme hokejovú O2 Maňušku zadarmo.
Každému zákazníkovi, ktorý si aktivuje O2 Paušál alebo O2 Fér s platbou na faktúru, doručíme maximálne 1 hokejovú O2 Maňušku.
Ponuka neplatí pri zmene volacieho programu, ani pri zmene O2 čísla na iné O2 číslo.
Ponuka neplatí pre firemných zákazníkov.
Platí len do vyčerpania zásob.
http://www.o2.sk/pre-vas/volania/darcek-hokejova-manuska

Ak si požiadal o prenos prostredníctvom e-shopu, prišli ti už zmluvy na podpis a SIM karta? Nedostal si v zásielke aj spomínanú maňušku?

mrky24.03.2014 - 09:23 Trvalý odkaz

aj telekom má bonus za prenos čísla ;)

Celá diskusia 7 príspevkov