O2 zriadilo bezplatnú infolinku k prenositeľnosti čísla

Od dnešného dňa (6. februára 2014) môžu všetci zákazníci využiť bezplatnú linku, kde im poskytnú informácie o prenositeľnosti čísla a produktoch O2.

"Odísť po skončení viazanosti od jedného mobilného operátora k druhému a pritom si nechať svoje staré číslo už nie je dnes také náročné ako v minulosti. Neustále bojujeme proti neférovým praktikám a zbytočným poplatkom. O2 veľkou mierou prispelo k zjednodušeniu procesu prenositeľnosti čísla a výraznému skráteniu lehoty na dnešné 4 pracovné dni. Aj to je dôvod na zriadenie bezplatnej linky na čísle 0800 02 02 02, na ktorej si každý môže overiť, aké rýchle a pohodlné je preniesť si číslo do O2. Číslo totiž patrí zákazníkovi, zbytočné pokuty a poplatky jednoducho nie sú fér a zákazník zistí aj to, že nikam nemusí ísť, všetko spravíme zaňho. Dôkazom je viac ako 635 tisíc prenesených čísiel k nám, " uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Všetci zákazníci sa v prípade záujmu o prenos čísla či potrebe získania informácií o akýchkoľvek produktoch O2 môžu obrátiť na bezplatnú linku 0800 02 02 02.

Linku sme v redakcii samozrejme vyskúšali, operátor odpovedal na všetky naše zvedavé otázky.

O2 infolinka

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

07.02.2014 - 01:11

na tej linke odpovedali na všetky zvedavé otázky aj pred týmto dátumom, povedal by som že tomu tak bolo/je od zriadenia tejto linky... :)

Celá diskusia 1 príspevok