Sygic Family GPS Tracker - kontrolujte svojich blízkych formou hry

Posledná verzia aplikácie Family GPS Tracker pre Android a iOS priniesla nové funkcie. 7-dňová lokalizačná história ponúkne prehľad o o pohybe a hra vo forme úloh s odmenami zapojí celú rodinu.

Family GPS Tracker je lokalizačná aplikácia, vďaka ktorej jej používatelia vedia, kde sa v reálnom čase nachádzajú ich priatelia či členovia rodiny.

Nový produkt firmy Sygic sme vám predstavili začiatkom tohto roka, kedy bol uvedený pod názvom Family by Sygic. Nová verzia aplikácie prináša 7-dňovú históriu lokalizácie osôb v skupine.

Rodičia majú prehľad o tom, kde sa ich potomkovia posledné dni pohybovali a svoje deti tak majú pod lepšou (väčšou) kontrolou.

Family GPS Tracker pomáha rodičom nielen lokalizovať, kde sa práve nachádzajú ich deti, ale upozorňuje ich v okamihu, keď dieťa prekročí bezpečnú zónu a vstúpi do rodičom definovanej nebezpečnej zóny. Všetky zóny si určí v nastaveniach.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

S poslednou verziou aplikácie majú rodičia možnosť vytvárať deťom úlohy, ako napríklad vyzdvihnúť súrodenca zo školy, popratať si izbu, vyvenčiť psa či ísť do obchodu na nákup. Dieťa je po splnení zadania odmenené bodmi, za ktoré dostane jedinečné avatary, ktoré môže v aplikácii ďalej používať.

Funkcie Family GPS Tracker zahrňujú:

- trackovanie priateľov a rodinných príslušníkov vďaka jednoduchej aplikácii

- vytvorenie „bezpečných“ a "nebezpečných" zón s notifikáciami o opustení "bezpečnej" zóny

- prehľad o zostatku batérie telefónu členov skupiny

- vytvoreine úloh (ako napríklad vyvenči psa, vyzdvihni veci z čistiarne)

- odmeny v podobe jedinečných avatarov pre členov, ktorí splnia zadané úlohy

- lokalizačnú históriu na 7 dní

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia Family GPS Tracker je bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android od verzie 2.0 a vyššej. Históriu pohybu členov rodiny na 7 dní si môžete dokúpiť za 2,69 eur mesačne.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

ioio 28.11.2013 - 09:19

Konečne budem vedieť, kde sa fláka moja frajerka

Celá diskusia 1 príspevok