Poznáme víťaza súťaže o Samsung Galaxy S4

Po menšom meškaní môžeme konečne vyhlásiť víťaza našej súťaže o Samsung Galaxy S4. Ten bude pol roka používať jeden z vás. Kto to bude?

Opäť nám to trvalo dlhšie, než sme predpokladali, ale súťažných textov prišlo naozaj dosť a vybrať ten jeden víťazný nebolo jednoduché. Do finále sa prebojovali traja súťažiaci. Rozhodovanie medzi bolo ťažké a výsledok tesný.

Najskôr sa vám chceme poďakovať za množstvo e-mailov s vašimi skúsenosťami, ktoré ste nám do redakcie od začiatku súťaže posielali. Každý jeden text sme poctivo prečítali a zhodnotili. A verte, že to naozaj nebolo ľahké.

Takže, kto je víťazom? V redakcii sme sa nakoniec zhodli na tom, že najlepší text poslal Marian Cihoň. Gratulujeme! Víťaza sme doteraz nekontaktovali, preto je preňho tento článok prekvapením. A veríme, že príjemným.

Jeho skúsenosti s windowsfónom HTC 8S si budete môcť prečítať už zajtra. Sobota tak ostáva dňom vyhradeným pre vaše články. A komu utieklo víťazstvo - ako sa hovorí - o chlp? Druhé miesto patrí Miroslavovi Moncoľovi a tretiu priečku získal Ľubomír Trón. Pre druhé a tretie miesto sme nemali pripravenú žiadnu špeciálnu cenu, no ak Miroslavovi a Ľubomírovi nebude stačiť jedno tričko, radi im pošleme dve.

Vyhlásenie súťaže prebehlo v tomto článku:

ikona

Požičiame vám Galaxy S4. Na pol rokaKto by si nechcel vyskúšať život so špičkovým smartfónom s Full HD displejom? Napíšte nám skúsenosti s vaším telefónom alebo tabletom a autor najkvalitnejšieho textu dostane es-štvorku na šesť mesiacov.

Za všetky články, ktoré si to podľa nás zaslúžia, a ktoré si budete môcť postupne prečítať na našej webovej stránke alebo v partnerskom magazíne Riview totiž autorovi pošleme tričko Fony.sk vybranej veľkosti a farby.

Úprimne nás potešilo, že sa našlo tak veľa šikovných čitateľov, ktorí sú ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti. A za to vám ďakujeme.

Pár dní pred zverejnením každého článku sa autorovi ozveme so žiadosťou o kontakt a informáciou o pláne zverejniť daný text. Ten dostane tiež priestor na doplnenie článku o nové zistenia a postrehy.

Samsung Galaxy S4

Ešte raz víťazovi srdečne gratulujeme a veríme, že vy ostatní skúsite svoje šťastie v inej súťaži, ktorú pre vás v budúcnosti prichystáme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu