Požičiame vám Galaxy S4. Na pol roka

Kto by si nechcel vyskúšať život so špičkovým smartfónom s Full HD displejom? Napíšte nám skúsenosti s vaším telefónom alebo tabletom a autor najkvalitnejšieho textu dostane es-štvorku na šesť mesiacov.

Po nečakanom čitateľskom ohlase na predchádzajúcu súťaž o dlhodobé zapožičanie odolného smartfónu Sony Xperia Z, kedy ste nám zaslali množstvo svojich skúseností, sme sa rozhodli opäť spustiť podobnú súťaž. Tentoraz výherca získa aktuálny high-end Samsung Galaxy S4. Naplno ho bude môcť využívať celých šesť mesiacov!

Stačí v nasledujúcich štrnástich dňoch, teda od 15. do 28. septembra 2013, spísať skúsenosti s vaším telefónom a poslať nám ich e-mailom. Uvítame, ak texty budú priamo v tele e-mailových správ (a nie ako DOC, resp. DOCX dokument v prílohe), s diakritikou a minimálnym formátovaním. Obrázky nevyžadujeme, ale ak ich pošlete ako prílohu, radi ich priložíme k publikovanému textu.

Všetky dobré texty totiž s radosťou zverejníme na Fony.sk alebo v magazíne Riview v rámci unikátnej sekcie Korešpondenti. Za každý uverejnený článok vám navyše pošleme tričko Fony.sk vami zvolenej veľkosti a farby. Skúsenosti, ktoré v rámci redakcie vyhodnotíme ako najlepšie, odmeníme špičkovým smartfónom Samsung Galaxy S4 s 5'' Full HD obrazovkou a 13 Mpix fotoaparátom. Texty budú vyhodnocovať štyria členovia redakcie, teda Lenka, Matúš, vedúci Richard a nový kolega Matej.

Vaše skúsenosti píšte bez akéhokoľvek zbytočného formátovania rovno do tela e-mailu a pošlite ich na redakcia@fony.sk. Do predmetu napíšte Skúsenosti s … Namiesto troch bodiek, pochopiteľne, napíšte názov modelu vášho mobilu.

Príkladom nech sú vám zverejnené skúsenosti z predchádzajúcej súťaže o Xperiu Z. Tie sa už niekoľko mesiacov na Fony.sk objavujú každú sobotu.

Pozor, nejde nám o kvantitu, ale o kvalitu! Neposielajte nám romány, stačí pár krátkych odsekov s hodnotnými postrehmi. Orientačne, 2000 - 3000 znakov. Nemusíte opisovať známe údaje, zaujímajú nás hlavne VAŠE vlastné skúsenosti z používania mobilu. Myslite na to, že každý kvalitný článok si prečítajú tisícky čitateľov, ktorí čakajú, že sa z vášho článku dozvedia niečo nové. A nebojte sa byť kritickí.

Prikladáme niekoľko otázok, na ktoré by sme radi videli vo vašich článkoch odpovede:

Aký bol váš predchádzajúci mobil? Prečo ste si vybrali tento a kde ste ho kúpili? Čo vám na ňom najviac prekáža? Čo si na ňom neviete vynachváliť? Aké aplikácie na ňom najčastejšie využívate? Aké príslušenstvo ste si k nemu kúpili? A aký bude pravdepodobne váš ďalší mobil?

Tešíme sa na vaše riadky. Možno to totiž neviete, ale pre nás, aj ostatných čitateľov, sú vaše postrehy veľmi dôležité.

Vyhodnotenie súťaže čakajte na webe Fony.sk začiatkom októbra 2013. Snáď sa nám už 5. 10. 2013 podarí zverejniť víťazný text.

Diskusia k článku:

Profile picture for user bcrs@azet.sk

RoSta 16.09.2013 - 21:14

to je terno, požičať :)

BeJay17.09.2013 - 00:34 Trvalý odkaz

Tak kľudne ich požiadaj nech ho dajú ako vecnú výhru, potom na to budeš myslieť ak bude treba platiť daň z vecnej výhry čo je myslím 19% a 14% poistné do zdrav. poisťovne. Pri cene na Heureke od 462.00€ by to bolo cca 114.00€ Samozrejme ak nie si študent s príjmom menším ako 1867,97€ za ročné zdaňovacie obdobie.

Profile picture for user bcrs@azet.sk

RoSta18.09.2013 - 12:40 Trvalý odkaz

neviem, nejak ma to zatiaľ nezasiahlo, takéto poplatky, ale zaplatiť za SGS4 114,- € je fakt tragické...
vždy to môže výherca odmietnuť...

BeJay18.09.2013 - 17:29 Trvalý odkaz

To bola poznámka len tak na okraj. Takéto vecné výhry, aj keby ich výherca odmietol/neodmietol, si štát pekne zdanil. Veď len taká výhra osobného auta - poteší ako auto tak aj dane =)
Ale to požičanie smartfonu beriem, je to lepšie ako nič a na motivácii to tiež pridá svoju hodnotu.
Mňa viacej z minulej súťaže potešilo tričko, to je lepšia pamiatka =)

TBS18.09.2013 - 20:18 Trvalý odkaz

no ja neviem, a čo keď ho stratim, rozbijem šlohnu mi ho? Ja si preto nerád požičiavam veci

Celá diskusia 12 príspevkov