Orange: Šikovná Prima - vylepšená predplatenka

Nová edícia predplatenej služby Orangeu prináša na jednej karte jednoduchý spôsob spoplatňovania volaní spolu s bonusom v podobe neobmedzených správ, víkendových volaní či mobilných dát za dobitie kreditu.

Po nedávnom uvedení nového programu Šikovná voľba prináša Orange podobné benefity aj zákazníkom predplatenej karty Prima.

Prečítajte si: Orange: nový program Šikovná voľba (19. 4. 2013)

Neobmedzené volania, správy aj dáta ako odmena za dobitie kreditu

Šikovná Prima je predplatená karta s dobíjaním kreditu, ktorá zákazníkov odmeňuje neobmedzenými správami, nekonečnými víkendovými volaniami, či dátami na internet v mobile. Stačí, ak si zákazník dobíja kredit pravidelne, vždy do 30 dní od posledného dobitia sumou aspoň 10 eur a automaticky získa postupne až 3 odmeny s platnosťou na 30 dní.

Za prvé dobitie kreditu spĺňajúce podmienky získa zákazník neobmedzené SMS a MMS správy v sieti Orange na nasledujúcich 30 dní. Ak si opätovne dobije kredit sumou aspoň 10 eur do 30 dní od prvého dobitia kreditu, k prvej odmene mu Orange pridá aj neobmedzené víkendové volania v sieti Orange, pričom obe odmeny budú platiť 30 dní od dobitia kreditu. Ak si dobije kredit aj do tretice aspoň 10 eurami do 30 dní, k týmto dvom odmenám získa aj tretiu – 150 MB dát zdarma, pričom všetky tri odmeny budú mať opäť platnosť 30 dní od dobitia kreditu, na základe ktorého ich získal. Pokiaľ si zákazník dobíja kredit vždy do 30 dní aspoň 10 eurami, všetky 3 odmeny sa mu predlžujú vždy na nasledovných 30 dní. Za 10 eur tak môže každý mesiac posielať SMS a MMS správy bez obmedzenia v sieti Orange, užívať si víkendové nekonečné hovory v sieti Orange a internet v mobile.

Pozn. redakcie: Benefit 150 MB dát je oproti faktúrovanému programu Šikovná voľba výhodou, lebo tam za dáta zákazníci platia navyše a nedostanú ich ako odmenu pri spotrebe vyššej než 10 eur. Telekom poskytuje za dobitie predplatenej karty Easy Free sumou vyššou než 10 eur internet v mobile na 15 dní zadarmo, pri nižšej sume dostanú zákazníci Telekomu internet v mobile bezplatne na 7 dní.

Šikovný spôsob ako platiť za volania s dobíjaním kreditu ešte menej

So Šikovnou Primou zákazníci Orangeu šetria na telefonátoch aj vďaka klesajúcej cene za minútu hovoru. Hovory do všetkých sietí na Slovensku stoja so Šikovnou Primou najviac 12 centov za minútu, navyše sa za každých 15 prevolaných minút v mesiaci postupne znižujú o 1 cent až na 9 centov za minútu. Šikovná Prima je ideálna karta pre tých, ktorí chcú platiť len za to čo prevolajú čo najvýhodnejšiu cenu s ohľadom na počet prevolaných minút. Klesajúca cena je počítaná vždy v rámci kalendárneho mesiaca.

Pozn. redakcie: V Telekome dostane zákazník za dobitie kreditu vo výške 10 eur a viac volania za 9 centov za minútu s platnosťou 90 dní od dobitia kreditu Pri dobití nižšou sumou má volania za 10 centov za minútu. O2 ponúka volania na predplatenej karte O2 Fér za 13 centov za minútu a po 1. minúte sú volania vo vlastnej sieti bez ďalších poplatkov.

Volania a správy do Európy, USA, Kanady a vybrané krajiny sveta za domáce ceny

Šikovná Prima prináša aj výhodné volania, SMS a MMS správy do zahraničia za ceny ako doma. Volania do Európy, USA, Kanady a ďalších vybraných krajín sveta sú spoplatnené jednotnou sadzbou 12 centov za minútu. Za SMS a MMS do EÚ, USA a Kanady zaplatia zákazníci Šikovnej Primy rovnako ako doma 6 centov.

Pozn. redakcie: O2 má volania do všetkých sietí v SR a zo SR do celej EÚ za 13 centov za minútu a SMS do všetkých sietí v SR a zo SR do celej EÚ za 6 centov. Telekom volania do zahraničia za domáce ceny neponúka.

K Šikovnej Prime aj Prima nekonečné balíky

Šikovná Prima ponúka šikovné riešenie aj tým zákazníkom, ktorí sa v komunikácii nechcú obmedzovať a preferujú možnosť nekonečnej komunikácie. Svoju Šikovnú Primu môžu prispôsobiť svojím potrebám flexibilnou aktiváciou Prima nekonečných balíkov. Balíky je možné aktivovať kedykoľvek to zákazník potrebuje, a to jednorázovo alebo s automatickým predlžovaním.

Šikovná Prima OrangeŠikovná Prima Orange

Znižujúca sa cena za prenesené dáta

Ušetriť sa dá aj so znižujúcou sa cenou za dáta. Cena za prenesené dáta sa, rovnako ako u programu Šikovná voľba, rapídne znižuje od 0,79 eura až na 0,01 eura za 1 MB. Je to ideálne pre tých, ktorí internet v mobile využívajú len občas a nepotrebujú predplatený balík Internetu v mobile. Zákazník sa nemusí obávať nečakane vysokej faktúry za dáta. Po prenesení 690 MB dát za mesiac, čo zodpovedá sume 15 eur, sa dátový prenos automaticky zastaví, o čom bude zákazník informovaný prostredníctvom SMS správy.

Šikovná Prima Orange

Výhody Šikovnej Prima karty s dobíjaním kreditu získajú noví zákazníci automaticky a existujúci zákazníci s Prima alebo Prima WOW kartou ich môžu získať po zaslaní bezplatnej SMS na číslo 444 s textom SIKPRIMA.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 03.05.2013 - 15:03

Ak ...., ..... ak ......., ..... ak ....... ....... ani som to nedočítal. V jednoduchosti je krása a Orange zatiaľ tej krásy veľa nepojedol. V porovnaní s EASY je to zbytočne prekombinované a skutek-utek. Takže: palec dole.

Peter03.05.2013 - 16:14 Trvalý odkaz

Tie data to zabili. Akoze 690mb a skoncil si a zaplatis 15€. Pri easy mas 100MB na den za 0.5 co je 15 za mesiac a surfujes prakticky neobmedzene, resp. ked nesurfjes neplatis, alebo das 5€ na mesiac za 2000MB a potom ziadne stop ale znizenie rychlosti.

Peter03.05.2013 - 20:02 Trvalý odkaz

Ale ked dobijes 30€ mesacne tak dostanes sms v sieti orange vykendove volania a 150mb dat. Taku kartu si fakt kupi len tela. Vsak za 30€ mesacne mas neobmedzeny pausal aj sa telefonom. A ze volania uz od 0.12€ ked easy ma 10 a po dobiti 9 je drzost.

ferineveri08.05.2013 - 22:56 Trvalý odkaz

Tie ich pravidlá sú ako zákonník práce. Komédia ala Orange :-)

Celá diskusia 5 príspevkov