Samsung Galaxy Xcover 2 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť odolný dotykový smartfón s OS Android 4.1 Jelly Bean, ktorý spĺňa normu odolnosti IP67. Vydrží 30-minútový pobyt vo vode v hĺbke až jeden meter a odolá prachu, piesku i nárazom.

Samsung Galaxy Xcover 2 je nástupcom staršieho modelu Samsung Galaxy Xcover. Prichádza so slušnou výbavou kam patrí dvojjadrový 1 GHz procesor, 1 GB RAM, 4 GB vnútornej pamäte s možnosťou rozšíriť ju microSD kartami do veľkosti 32 GB a operačný systém Android Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz.

Dotykový 4-palcový displej má rozlíšenie 480 x 800 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži zadná 5-megapixelová kamera s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, ktorú využijete aj ako baterku. V pravom boku poteší mechanická spúšť fotoaparátu, ktorá umožní zhotovenie snímok aj vo vode. Videohovory uskutočníte pomocou prednej VGA kamery.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou do 14,4 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass ani 3,5 mm jack. Batéria dostala kapacitu 1 700 mAh. V ľavom rohu sa nachádza otvor na pútko a na zadnej strane je otočný zámok krytu, ktorý zabráni náhodnému pootvoreniu.

Základné info: Samsung Galaxy Xcover 2

Orientačná cena: 269 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu