HTC One X dostáva aktualizáciu na Android 4.1

Majitelia aktuálnej vlajkovej lode HTC One X majú dôvod na radosť. Dlho očakávaný update na novšiu verziu operačného systému Android 4.1 Jelly Bean je konečne tu.

Už začiatkom októbra HTC informovalo, že medzi prvé zariadenia, pre ktoré bude uvoľnená aktualizácia na platformu Jelly Bean bude patriť One S a One X. Prvými šťastnými sú majitelia väčšieho modelu.

Recenzia: HTC One X (28. 4. 2012)

Jelly Bean prinesie vyššiu rýchlosť, vylepšenú oznamovaciu lištu, nové widgety či službu Google Now. Fotoaparát dostane nové používateľské prostredie a funkciu rýchleho vymazania nepodarenej fotografie pomocou gesta.

Prečítajte si: Google predstavil Android 4.1 Jelly Bean (28. 6. 2012)

S aktualizáciou si nainštalujete nielen nové funkcie operačného systému, ale aj novú verziu grafickej nadstavby HTC Sense 4+. Pokiaľ sa vám ešte neobjavil oznam o Jelly Bean na displeji smartfónu, môžete si dostupnosť softvéru skontrolovať ručne cez menu-nastavenia-info o telefóne. Zariadenia kupované od operátorov môžu dostať update o niečo neskôr.

Ako ste na tom vy? Ponúkol vám už smartfón aktualizáciu?

Diskusia k článku:

stanleyjr 06.12.2012 - 16:41

Uz vcera mi ponukol update, ale kedze sa pani v HTC rozhodli ze HTC useri nepotrebuju Mass Storage, tak ostavam pri ICS.

MrVandal06.12.2012 - 23:38 Trvalý odkaz

Ako to teda bude vyriešené s tým Mass storage? je tam nejaká náhrada alebo čo?

RobertDza07.12.2012 - 10:37 Trvalý odkaz

Čo všetci plačete skrz nejaké mass storage. Včera som fon pripojil k pc ukázalo ho ako prehravac, klikol som naň a čuduj sa svete videl som všetko ako na karte. Ešte som popri kopirovani veselo surfoval cez boat. Takže za mňa plus. A že vraj to je vlastnosť JB nie že nejaké HTC si zmyslelo.

Celá diskusia 3 príspevky