Príslušenstvo pre HTC One X

Majitelia aktuálnej vlajkovej lode HTC One X majú k dispozícii širokú ponuku originálneho príslušenstva. V redakcii sme sa pozreli na držiak a handsfree sadu do auta, ochranné puzdra a možnosti prehrávania multimédií doma i v aute.

Recenzia: HTC One X (28. 4. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Originálna sada do auta HTC CAR D110zabezpečí pevné a bezpečné uchytenie smartfónu na čelnom skle alebo palubnej doske automobilu. V balení nájdete aktívny držiak s microUSB nabíjaním, autonabíjačku a podložku pre uchytenie na palubnú dosku.

Orientačná cena: 51,14 € (sunnysoft.sk)

HTC CAR V100 je handsfree sada do auta v peknom dizajne, s ktorou môžete bezpečne vybavovať svoje telefonáty aj za jazdy. Nechýba hlasové ovládanie, mikrofón pre elimináciu šumu a automatické multi-point párovanie.

Orientačná cena: 51,14 € (sunnysoft.sk)

Medzi ďalšie užitočné príslušenstvo na cestu autom patrí HTC CAR A100, ktoré umožňuje bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho smartfónu cez reproduktory automobilu. Stačí pripojiť adaptér cez 3,5 mm AUX port vo vašom autorádiu a pomocou Bluetooth spárovať s mobilným telefónom. Zabudovaný akumulátor podporuje 6 až 9 hodín prehrávania hudby.

Orientačná cena: 78,70 € (sunnysoft.sk)

S HTC Media Link HD môžete zdieľať vaše fotografie a videá na externom zariadení. Pomocou HDMI portu vášho televízora a jednoduchým stlačením tlačidla zobrazíte pomocou bezdrôtového prenosu DLNA obraz zo smartfónu na televízore. Multimediálny obsah si tak môžete vychutnať vo Full HD kvalite aj na veľkej obrazovke.

Orientačná cena: 78,31 € (sunnysoft.sk)

Výrazným nedostatkom dnešných nadupaných smartfónov je slabá výdrž batérie. Externý zdroj batérie HTC Battery Bank BB G400 dobije váš smartfón aj v prípade, že nemáte so sebou nabíjačku alebo nie je na blízku elektrická zásuvka. Záložný zdroj má kapacitu 3 000 mAh a na jeho tele sa nachádzajú indikačné LED diódy, ktoré informujú o stave nabitia.

Orientačná cena: 51,14 € (sunnysoft.sk)

Kto si chce chrániť svoj smartfón pre škrabancami, pádom a iným nepríjemnosťami, má k dispozícii širokú ponuku krytov a puzdier. Šikovným flipovým puzdrom, ktoré poslúži aj ako stojan pri prezeraní videa je kožené puzdro s priesvitnou zadnou časťou HTC Hard Shell HC V701.

Orientačná cena: 17,68 € (sunnysoft.sk)

Tých, čo majú radi originálny vzhľad ochranných krytov možno zaujme dierkovaný model vyrobený z pevného polykarbonátu HTC Hard Shell HC C704. Zadnú časť smartfónu efektívne chráni proti nárazu a škrabancom.

Orientačná cena: 15,71 € (sunnysoft.sk)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu