HTC Desire HD Android 4.0 nedostane

A je to zrejme definitívne. HTC na svojom blogu oznámilo, že smartfón Desire HD novú verziu operačného systému Ice Cream Sandwich predsa len nedostane.

Minulý týždeň sme vás informovali o špekuláciách ohľadom ICS pre Desire HD, ktoré sa objavili po zverejnení dokumentu kanadského operátora Telus, kde bola aktualizácia pre tento model označená ako nedostupná.

Prečítajte si: Bude Android 4.0 pre HTC Desire HD? (18. 7. 2012)

Hovorca spoločnosti HTC vtedy vyhlásil, že firma je aj naďalej odhodlaná poskytovať zákazníkom najnovšie aktualizácie softvéru, pokiaľ to len bude možné a zároveň potvrdil, že plánujú doručiť aktualizáciu v stanovenom čase nielen pre Desire HD, ale aj Desire S.

Čo platilo minulý týždeň teraz už neplatí. Na blogu HTC je aktualizácia pre model Desire HD vyškrtnutá. Doslova. Ako dôvod výrobca neudáva nestabilitu systém, nedostatočný výkon alebo hardvérové nedostatky ako by sme čakali. Podľa zverejného vysvetlenia HTC vie, čo je pre používateľov Desire HD to najlepšie - dôkladným testovaním zistili, že súčasná verzia Androidu spolu s aktuálnym HTC Sense prináša majiteľom Desire HD tu najlepšiu skúsenosť. Keď zvažovali najnovšiu verziu softvéru, brali v úvahu veľa faktorov, no používateľská skúsenosť zvíťazila. Ospravedlňujú sa za všetky sklamania, ktoré toto rozhodnutie prinesie.

Desire HD ICS

Mnohí majitelia zrejme nebudú súhlasiť. HTC si tak dalo ďalší gól do vlastnej brány. Škoda. Podobne dopadli aj vlastníci modelu Sony Ericsson Xperia Play. Ohlásená aktualizácia na Ice Cream Sandwich bola nakoniec zrušená.

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

David 23.07.2012 - 15:20

Mam to chapat tak ze predsalen aktualizacia pre htc desire s je stale aktualna a mam ju ocakavat alebo bola zrusena spolu s htc desire hd ,dakujem .

David23.07.2012 - 15:30 Trvalý odkaz

*duplicitny prispevok vymazany.*

Lenka Ivančíková23.07.2012 - 17:03 Trvalý odkaz

Povodne vyhlasenie hovorcu hovorilo aj o Desire S. V novom sa uz nic nespomina.

Pavol Pavučko23.07.2012 - 20:11 Trvalý odkaz

cudne kedze desire s ma silnejsi procak 1,2 ghz

Celá diskusia 7 príspevkov