O2: nová služba Vynovené telefóny

V utorok 3. júla 2012 informovalo O2 o spustení novinky pre svojich zákazníkov, ktorá má priniesť možnosť kúpiť si vynovený telefón za prijateľnejšiu cenu. Zatiaľ však v ponuke nájdeme iba jediný model - čierny Apple iPhone 4 v 16 GB verzii.

Telefóny bude operátor poskytovať cez zahraničného partnera, bližšie informácie sme sa zatiaľ nedozvedeli. Sú určené hlavne zákazníkom, čo túžia po dobre vybavenom telefóne, ale nechcú alebo nemôžu do nich investovať veľa peňazí. Predávané modely majú byť po generálnej oprave a musia spĺňať množstvo prísnych kritérií. Záruka je poskytovaná v dĺžke 12 mesiacov.

O novej službe sme vás už v utorok informovali na našej facebookovej stránke. Nápad ponúknuť zákazníkom špičkové telefóny za nízke ceny oceňujeme. Zamrzí nedostatok rôznych telefónov v čase spustenia služby.

Prečítajte si: O2: nový telefón za starý (13. 6. 2012)

Operátor na svojej stránke ponúka v sekcii s názvom Vynovené telefóny a tablety iba jeden model, a to dosť drahý Apple iPhone 4 za cenu 480,12 €. Po vstupe do obchodu je pri iPhone poznámka, že telefón spolu s O2 Paušálom nie je zatiaľ možné zakúpiť v e-shope.

Dnes už starší model Apple iPhone 4 kúpite úplne nový napríklad u Telekomu, aj keď iba v 8 GB verzii, za 499 €, aj s dvojročnou zárukou. Český Apple Store predáva tiež iba 8 GB verziu v prepočte za približne 479 €.

Žiadny iný telefón alebo tablet, ako by zákazník čakal, sa v ponuke nenachádza. Vyzerá to, že realizácia dobrej myšlienky zatiaľ zaostáva. Veríme, že ponuka bude čoskoro doplnená o ďalšie modely za naozaj atraktívne ceny a pribudnú aj avizované, a dnes čoraz populárnejšie, tablety.

Služba je podľa vyjadrení hovorkyne O2 Martiny Jamrichovej dostupná v značkových predajniach, e-shope a od dnešného dňa aj vo vybraných partnerských predajniach.

Čo si myslíte o novej myšlienke predávať vynovené telefóny? Využili by ste podobnú službu?

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

huje® 06.07.2012 - 18:10

Veď viete :-) Tradičný palec smerom nahor. Refurbished je vo svete dávno známe. Radšej refurbished so zárukou od operátora ako nejaký bazár s neistým pôvodom, alebo múkou či strúhankou v krabici :-) Pre všetkých, čo sa ako inak najlepšie vyznajú vo všetkom je tu na porovnanie refurbished iP 4 16 GB v UK - predajcom nie je žiadny jožko z ulice na e-bay ;-) http://www.amazon.co.uk/Apple-iPhone-16GB-SIM-Free-White/dp/B004YRBM1Q/ref=?ie=UTF8&m=A2PBFXD2JKQXP0 Kurz Libry: 1 GBP = 1,255 € http://openiazoch.zoznam.sk/meny/britska-libra/krizove-kurzy/megbp

galaxi06.07.2012 - 18:14 Trvalý odkaz

este donedavna O2 o mobiloch na pausal samozrejme novych nechcelo ani pocut. Dnes smelo mobily ponuka k pausalom a to nie len nove ale rovno stariny dovezene zo zapadu. Zaujimave je, ze hned prvu starinu ponuka za cenu novej. O2 sa odhodlalo k predaju srotu dovezeneho zo zapadu z cielom predat ho ako nove mobily z polovicnou zarukou. To sme dopadli, ked si legalne budeme smetiska premiestnovat zo zapadu na slovensko a este za aky gros.

galaxi06.07.2012 - 18:16 Trvalý odkaz

hujer je pri chuti, zrejme bude veduci na smetisku.

Peter06.07.2012 - 18:33 Trvalý odkaz

Je koniec týždňa máme nejaké nové lokality 3G O2? Žiadna tlačová správa?

dasilva06.07.2012 - 22:32 Trvalý odkaz

To Vám už asi dr-be. V záplave nových fónov robíte zo Slovenska smetisko. To sme už ako Afrika , kde Mrkvosoft predáva lacné noteboke?

Celá diskusia 26 príspevkov