Telekom: androidy aj pre detských zákazníkov

Telekom zaradil do akciovej ponuky dva štýlové detské telefóny, ktoré vychádzajú z cenovo dostupného androidu Samsung Galaxy Y. Ponúkajú však štýlové zadné kryty, čím sa budú môcť používatelia odlíšiť od ostatných.

Oba modely nadväzujú na viaceré špeciálne edície v akciovej ponuke Telekomu, ako napríklad telefóny s obsahovou kolekciou Disney alebo edíciu Samsungu Hello Kitty.

Samsung Galaxy Y je smartfón s operačným systémom Android vo verzii 2.3 Gingerbread s nadstavbou TouchWiz a procesorom taktovaným na 832 MHz. Dotykový 3-palcový displej dostal slabé rozlíšenie 240 x 320 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži základný dvojmegapixelový fotoaparát bez automatického zaostrovania a LED diódy. Jemne zdrsnený povrch zadného krytu pomôže predísť odtlačkom aj náhodnému vyšmyknutiu z ruky.

Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPDA, nechýba podpora Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, audiokonektor ani FM rádio s RDS. Malá kapacita vnútornej pamäte sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet o ďalších až 32 GB.

Recenzia: Samsung Galaxy Y (11. 1. 2012)

Pre chlapcov je pripravený model Samsung Galaxy Y Skater, pre dievčatá model Samsung Galaxy Y Pink. Oba modely budú mať rovnakú cenu a primárne budú určené k mesačným programom Podľa seba, Viac, Relax i Fix.

Ceny jednotlivých modelov sú nasledovné:

- 1 € pre programy Podľa seba Naj 5 a 7, Relax 200, Viac 200 až 1 000

- 9 € pre programy Podľa seba Na 3, Relax 100 a Viac 100

- 29 € pre programy Viac 55 a Relax 60

- 39 € pre programy Fix 16, Viac 20+20 a Podľa seba Naj 1

- 49 € pre program Fix 12

Uvedením oboch noviniek chce Telekom ponúknuť smartfóny aj špecifickému segmentu najmladších zákazníkov.

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu