Aktualizácia s One UI pre Samsung Galaxy Watch dostupná už aj na Slovensku

Po týdžni čakania sa dočkali aj majitelia inteligentných hodiniek Samsungu na Slovensku. Aktualizácia priniesla vylepšené prostredie One UI s množstvom nových funkcií.

 

Samsung oficiálne spustil aktualizáciu už minulý týždeň, na redakčné hodinky Galaxy Watch aj na zariadenia niektorých našich čitateľov dorazila až v týchto dňoch.

Update by mali dostať nielen Samsung Galaxy Watch a Gear S3, ale aj Gear Sport.

 

Kompletné informácie o novinkách a vylepšeniach sa dočítate na našich screenshotoch. Okrem modernejšieho dizajnu a optimalizácie batérie pribudli nové ciferníky, v rýchlom paneli nastavení môžete zapnúť alebo vypnúť Režim spánku a hodinky prebudíte aj dotykom obrazovky.

Boli vylepšené funkcie pre sledovanie zdravotného stavu a kondície. Aktualizácia sprístupnila upozornenie na vysoký srdečný tep, ktoré vás informuje o prekročení vopred stanovenej úrovne tepu. Sledovanie spánku je ešte podrobnejšie. Ukazuje priemernú dobu spánku v porovnaní s typickou dobou ostatných používateľov vašej vekovej skupiny.

 

Pri spustení aplikácie Samsung Health sa teraz zobrazí obrazovka Dennej aktivity, ktorá ukazuje prehľadný súhrn spálených kalórií, pohybových aktivít a cvičení. Medzi tréningami pribudla položka Vonkajšie plávanie.

 

Inštalačný balíček pre Galaxy Watch má 115 MB a aktualizácia vám zaberie len pár minút. Údaje z hodiniek sa nevymažú. Pre istotu si je môžete predtým zálohovať.

Diskusia k článku:

Dominik 31.05.2019 - 11:09

kde ste prosím vás našli to automatické upozorňovanie na zvýšený tep? :D nikde to nemôžem nájsť. Ďakujem

Lenka Ivančíková31.05.2019 - 11:46 Trvalý odkaz

widget tepu, tuknes, zobrazi sa viac info, vpravo su tri bodky a tam su nastavenia upozormeni.

Pato2431.05.2019 - 13:50 Trvalý odkaz

žiadne nové ciferníky. aspon pre gear sport.

Dominik31.05.2019 - 14:56 Trvalý odkaz

nápodobne, nič nové akurát ikonky.. nič ani len ten tep mi nefunguje.. ale ďakujem za odpoveď :D

Denis Iliaš16.06.2019 - 23:44 Trvalý odkaz

Neviete prečo mi neprišla aktualizácia na gear šport?

Celá diskusia 6 príspevkov