Hodinky Samsung Galaxy Watch, Gear S3 a Gear Sport dostanú vylepšené prostredie One UI

Aktualizácia by na Slovensko mala doraziť v najbližších dňoch. Všetky vymenované modely tak dostanú rovnaký vzhľad ako novšie Galaxy Watch Active.

Na smart hodinky Samsung Galaxy Watch, Gear S3 a Gear Sport mieri aktualizácia firmvéru, ktorá by na zápästia zákazníkov mala priniesť nové prostredie One UI.

Na to sme si už zvykli v najnovších smartfónoch značky aj zatiaľ posledných inteligentných hodinkách, ktoré sme recenzovali v článku Samsung Galaxy Watch Active - okrúhly konkurent Apple Watch. Na fotografiách v nich dobre vidno, že zmeny prostredia sú väčšinou len kozmetické.

S aktualizáciou, ktorú sme na naše Galaxy Watch ešte nedostali, no podľa všetkého by jej doručenie malo byť otázkou najbližších dní, ale príde aj niekoľko ďalších ciferníkov, panel dennej aktivity, možnosť rozsvietenia displeja dotykom prsta a nový režim vonkajšieho plávania, zrejme aj so záznamom GPS trasy.

Výpočet vylepšení ďalej uvádza lepšiu optimalizáciu batérie, rýchlejší štart záznamu tréningov a zlepšenie synchronizácie s pripojeným smartfónom. Pri pohľade na spánok tiež uvidíte trendy, teda porovnanie posledného spánku s tými predchádzajúcimi.

Aktualizácia na operačný systém Tizen 4.0.0.4 sa vám zobrazí v párovacej aplikácii Galaxy Wearable pre Android alebo iOS.

Zdroj: GSMArena.com

Diskusia k článku:

jurto 27.05.2019 - 13:42

Zdravim, cez vikend som instaloval novy Tizen 4.0.0.4 na moje Galaxy Watch a uz aj absolovoval 2 aktivity. Zatial to vyzera tak, ze Samsung zapracoval aj na merani tepu, lebo pri oboch aktivitach (2h a 3h) som nezaznamenal vypadok merania (uvidime, co bude pri dlhodobejsom teste). Inac mozem potvrdit vsetky informacie z clanku. Dalej sa mi zda, ze hodinky pracuju po update sviznejsie. Ci optimalizacia baterie nieco priniesla nemozem zatial potvrdit. Co sa tyka rychlejsieho startu treningov (ak je teda myslene spustanie aktivity z obrazovky Kombinovane Aktivity) tak ta sa stala nepouzitelna, pretoze hned po spusteni aktivity sa spusti zaznam, bez toho aby hodinky pockali na zistenie polohy pomocou GPS a tepu.

Celá diskusia 1 príspevok