Facebook vám dá 10 minút na odstránenie odoslanej správy

Pripravovaná funkcia umožní vymazať už odoslanú správu, pokiaľ to stihnete v limite 10 minút. Správu potom neuvidí ani príjemca. Novinka má byť k dispozícii čoskoro.

Facebook nedávno oznámil novú verziu aplikácie Messenger 4, ktorá je zameraná na jednoduchosť. Tlačí do popredia len najdôležitejšie funkcie, ktoré sú umiestnené v jadre aplikácie, v troch hlavných záložkách.

Nová verzia sa ešte nestihla dostať ku každému používateľovi a Messenger už prichádza s ďalšou novinkou. Čoskoro umožní vymazať už odoslané správy.

Pripravovaná funkcia je opísaná v podrobnostiach o aplikácii Messenger pre iOS. Sociálna sieť tak po novom umožní používateľom vymazať už odoslanú správu. Podmienkou je stihnúť to do 10 minút. Po uplynutí času to už nebude možné. Odstraňovať správy môžete už dnes, ale aj po vymazaní príjemca obsah stále vidí, odstráni sa iba z konverzácie odosielateľa. Po novom sa správa odstráni každému.

Sociálna sieť opisuje funkciu slovami, že ak pošlete niekomu nesprávnu fotografiu, informáciu alebo správu, ktorú by nemal príjemca vidieť, môžete svoje konanie napraviť jednoduchým zmazaním. Facebook zatiaľ presný dátum uvedenia novej funkcie nepotvrdil. Očakáva sa, že príde s najbližšou aktualizáciou.

Zdroj: theverge.com

Diskusia k článku:

Medino 10.11.2018 - 19:00

Je nutne dodat ze vymazanie do 10 minut bude mozne iba v pripade, ze si prijemca este nestihol spravu precitat. Ak si to stihne precitat napr do 5 minut, tak moznost vymazania uz nebude mozna. Autor clanku potvrd to, alebo vyvrat to. Dakujem

Celá diskusia 1 príspevok