Už poznáme dátum uvedenia nových iPhonov

Apple si pre tohtoročný event vybral rovnaký dátum ako vlani. Možno sa dočkáme až trojice nových telefónov.

Tradičný Apple Special Event sa uskutoční 12. septembra na rovnakom mieste ako pred rokom - v Divadle Steva Jobsa. O 19-tej hodine nášho času môžu fanúšikovia produktov s logom nahryznutého jablka sledovať predstavenie nových modelov iPhonov a možno aj Apple Watch.

Čo si Apple tento rok pripravil sa dozvieme o necelé dva týždne, neoficiálne sa hovorí o trojici noviniek a dokonca o dual SIM verzii.

Očaká sa, že nové modely budú inšpirované úspešným iPhonom X a možno neuvidíme v názve ani písmeno S ani prívlastok Plus.

Na výber by mali byť tri veľkosti displeja: 6,5'', 6,1'' a 5,8''. Špekuluje sa aj o podpore dotykového pera Apple Pencil, čím by mohol nový iPhone konkurovať Galaxy Note 9 od Samsungu, no tento rok sa toho zrejme nedočkáme.

Všetky špekulácie a dohady ukončí 12. september. Živé vysielanie z akcie si budete môcť pozrieť na vašom iOS zariadení a prehliadači Safari, stačí mať nainštalovanú verziu iOS 10 a novšiu. Používatelia Macu musia mať macOS Sierra minimálne vo verzii 10.12. Streamovanie prenosu je možné aj na Apple TV s poslednou verziou tvOS. Na iných platformách je podmienkou sledovania živého prenosu najnovší Chrome alebo Firefox. Prehliadač Microsoft Edge tentoraz Apple nespomína.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu