Samsung Galaxy Note 9 dostal bohaté originálne príslušenstvo

K novému tabletofónu môžete vyberať zo širokej ponuky príslušenstva. Či už chcete Note 9 chrániť pred škrabancami, pripojiť k externému zariadeniu pomocou funkcie Dex, bezdrôtovo nabíjať a v prípade straty pera S Pen, si môžete dokúpiť nové. Kľudne aj v inej farbe, než ste mali doteraz.

Samsung Galaxy Note 9 je aktuálne bezpochyby jedným z najvýkonnejších a najlepšie vybavených smartfónov. Cena najnižšej konfigurácie atakuje sumu 1000 eur, a tak si zrejme budete chcieť svoj nový prírastok chrániť pred poškodením.

Na trhu nájdete množstvo rôznych krytov a doplnokv od výrobcov tretích strán. Samsung k svojim prémiovým modelom pravidelne pripravuje originálne príslušenstvo. A je z čoho vyberať. V ponuke nájdeme jednoduché puzdrá, kryty to stojanom, obal s LED diódami, bezdrôtové nabíjačky, náhradné dotykové pero aj Dex kábel aj Multiport či HDMI adaptér.

Clear View Standing Cover

Flipové puzdro dokáže Note 9 udržať v troch voliteľných uhloch, a tak si môžete vybrať ideálnu polohu pre tvorbu selfie či pozeranie videí. Navyše môžete prijímať hovory, kontrolovať notifikácie a robiť ďalšie úkony bez nutnosti otvárať kryt.

K dispozícii je v dvoch farebných prevedeniach – čiernom a modrom. Odporúčaná cena je 59,90 €.

LED View Cover

Štýlový kryt ponúka šikovné funkcie aj ochranu. Pomocou LED svetiel upozorní na prichádzajúce hovory, správy a iné udalosti. Dokonca môžete jeho prostredníctvom aj ovládať funkcie prehrávania hudby. Svojim kontaktom môžete priradiť niektorú z vopred nastavených ikon alebo si vytvoriť vlastnú. Vnútorné puzdro slúži na uloženie platobnej či inej karty.

K dispozícii je v čiernej a modrej za odporúčanú cenu 69,90 €.

Leather Wallet Cover

Puzdro Leather Wallet Cover je vyrobené z pravej talianskej kože a vďaka špeciálnym mikrovláknam zabezpečí dostatočnú ochranu telefónu. Navyše ho môžete použiť aj ako puzdro na vaše karty.

Kryt je k dispozícii vo farbách čierna a červená. Odporúčaná cena je 59,90 €.

Silicone Cover

Jemný a hladký povrch krytu Silicon Cover zariadenie ochráni pred škrabancami a ponúkne istejšiu manipuláciu so smartfónom. Jemný materiál chráni telefón pred nárazmi, zatiaľ čo mikrovlákna zabraňujú jeho opotrebovaniu. Telefón môžete navyše štýlovo doladiť výberom tej správnej farby krytu.

Predáva sa v čiernom, modrom a bielom farebnom prevedení. Odporúčaná cena je 29,90 €.

Standing Cover

tento kryt získal certifikáciu vysokej úrovne zabezpečenia. Navyše je vybavený aj šikovným stojanom, ktorý poslúži na pohodlné sledovanie filmov a videí. Pozorovací uhol si zvolíte vy.

K dispozícii je v čiernej a šedej farbe. Odporúčaná cena je 39,90 €.

Clear Cover

Priesvitný obal sa chváli štíhlym prevedením a váš smartfón udrží v bezpečí bez toho, že by akokoľvek narušil jeho štýl a skryl farbu telefónu.

Odporúčaná cena je stanovená na 19,90 €.

Duálna bezdrôtová nabíjačka

Máte doma viac zariadení s bezdrôtovým nabíjaním? Už si nemusíte vyberať, ktoré z nich budete nabíjať ako prvé. Vďaka duálnej funkcii môžete dodávať energiu dvom zariadeniam naraz. Šikovný stojan umožní počas nabíjania telefónu sledovať obľúbený film či písať správy priateľom.

K dispozícii je v čiernej alebo bielej farbe. Odporúčaná cena je 99,90 €.

Bezdrôtová nabíjacia podložka

Zariadenia stačí na bezdrôtovú nabíjaciu podložku s certifikáciou Qi iba položiť. Spoľahlivo nabije všetky vaše kompatibilné prístroje naplno bez toho, že by ste sa museli zaťažovať používaním káblov.

V predaji je v čiernej a bielej farbe. Odporúčaná cena je 59,90 €.

DeX Cable

Na to aby ste mohli použiť Samsung DeX vám bude stačiť len jeden kábel. Pomocou kábla s HDMI a USB-C konektormi prepojíte externú obrazovku s Galaxy Note 9 alebo Galaxy Tab S4, a môžete začať pracovať ako na klasickom počítači.

Odporúčaná cena je 29,90 €.

Multiport Adapter (LAN)

S Multiport adaptérom si môžete vytvoriť vlastné počítačové centrum a sledovať obľúbené multimédiá vo vysokom 4K rozlíšení. Jednoducho pripojte Note 9 alebo tablet Galaxy Tab S4 k televízoru alebo monitoru prostredníctvom HDMI kábla (ten nie je súčasťou balenia). Navyše sa môžete pripojiť do internetu prostredníctvom kábla a pripojiť aj externý disk.

Odporúčaná cena je 89,90 €.

HDMI adaptér

Nový HDMI adaptér prepojí Galaxy Note 9 s hocijakým zobrazovacím zariadením, ktorý využíva HDMI pripojenie (HDMI kábel nie je súčasťou balenia). Vzhľadom na jeho malé rozmery nezaberie v taške alebo batohu veľa miesta.

Odporúčaná cena je 49,90 €.

Náhradné pero S Pen

Ak náhodou stratíte dotykové pero, nemusíte zúfať. Môžete si zaobstarať nový – čierny alebo žltý.

Odporúčaná cena je 39,90 €.

Podrobný test Notu 9 nájdete v recenzii Samsung Galaxy Note 9 - ešte čarovnejšia palička, kompletné špecifikácie sa dozviete zo základného infa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 28.08.2018 - 00:38

zač je toho loket pri tom S-Pen?

Lenka Ivančíková28.08.2018 - 02:05 Trvalý odkaz

ospravedlnujem sa, zabudla som ho tam dat, doplnene. :)

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne28.08.2018 - 10:20 Trvalý odkaz

Dakujem :) Iba som bol zvedavy kolko si za tu palicku pytaju a sa mi nechcelo hladat. Tak, je to stale 40% z ceny apple pencil..

ondrakomous28.08.2018 - 11:30 Trvalý odkaz

plastovy kramy, opravdu setrne k zivotnimu prostredi.

Lenka Ivančíková28.08.2018 - 11:45 Trvalý odkaz

ondro, to vazne? :-D tak su na svete aj drevenne kryty, ale to zasa umieraju stromy. No mozeme skusit zabalit telefony do vaty a kusu latky.

Celá diskusia 17 príspevkov