Orange Sport TV cez SMS: športový obsah pre každého

Nemusíte byť zákazníkom Orangeu, a predsa môžete mať cez mobil alebo PC prístup k športovej televíznej stanici. Stačí cez SMS získať prístupové údaje platné 24 hodín alebo celý mesiac.

V stredu 15. augusta spustil Orange novú službu TV cez satelit, ktorá je dostupná prakticky pre všetkých obyvateľov Slovenska. Podľa prieskumu operátora platí viac než polovica ľudí za pozeranie televízneho obsahu mesačne 13 eur a viac, pričom medziročne vzrástla suma o dve eurá.

Služba TV cez satelit je flexibilná a zákazník má na výber, či si kúpi potrebné komponenty od operátora, (set-top box/CA-modul, parabola, satelitný konvertor) alebo využije svoje vlastné. Takisto nie je podmienkou inštalácia vyškoleným technikom, ale tí šikovnejší si môžu službu sprevádzkovať sami.

Zákazníci s niektorým z hlasových paušálov alebo pevným 4G internetom s viazanosťou na 24 mesiacov a mesačnou úhradou nad 30 eur, môžu získať 6-eurovú zľavu z mesačného poplatku. Ak využívajú Prima kartu, operátor im každý mesiac pripíše bonus 6 eur. Predplatená karta nemá žiadne podmienky na pripísanie bonusu.

Všetko podstatné vrátane mesačných poplatkov sme vám priniesli už včera v článku Orange TV si pozriete už aj cez satelit.

Zároveň začala vysielať aj nová TV stanica Orange Sport, ktorá ponúka bohatý športový obsah. Exkluzívne prinesie napríklad zápasy najprestížnejšej futbalovej Ligy majstrov UEFA, divákom sprostredkuje aj slovenskú futbalovú Fortuna ligu, chýbať nebude domáci či český hokej, zápasy MMA a ďalší obsah.

Operátor teraz prichádza s nezvyčajnou ponukou. Prístup k stanici Orange Sport môže získať každý, aj zákazník konkurencie. Balík Orange TV Šport na deň alebo Orange TV Šport na mesiac umožnia prístupk k obsahu v HD kvalite na 24 hodín alebo 31 dní.

Záujemca o športový kanál získa prístup jednoducho zaslaním SMS na skrátené číslo 8866 v tvare SPORT DEN alebo SPORT MESIAC. Cena denného prístupu sú 2 eurá, mesačný balíček stojí 4 eurá.

Každý zákazník, ktorý si objedná službo Orange TV (cez satelit, optiku alebo internet) s viazanosťou na 24 mesiacov, si môže vybrať balík HBO alebo Orange Šport na prvé tri mesiace ako darček. Prípadne môže tri mesiace využívať bezplatne obidva balíčky súčasne.

Pri príležitosti spustenia novej stanice Orange Sport získajú túto stanicu automaticky na tri mesiace zadarmo všetci existujúci zákazníci TV na optike. Bez poplatkov ju môžu sledovať od 15. 8. do 14. 11. 2018.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

shaggy 19.08.2018 - 01:56

Cela tato TV je jeden velky fail. Skoda, ze len kopirujete tlacove spravy... http://www.dsl.sk/article.php?article=21477 http://www.dsl.sk/article.php?article=21467 http://www.dsl.sk/article.php?article=21464

Celá diskusia 1 príspevok