Orange TV si pozriete už aj cez satelit

Operátor rozšíril možnosti sledovania svojej televízie a dnešným dňom spúšťa televíziu cez satelit. Ponúkne aj samostatnú televíziu cez internet.

Spustením satelitnej služby výrazne vzrástla dostupnosť televízie prakticky pre všetkých pre obyvateľov Slovenska.

Zákazníci majú pri inštalácii satelitnej televízie od Orangeu viacero možností. Využiť pri tom môžu nielen nové zariadenia a novú infraštruktúru od Orangeu (set-top box/CA-modul, parabola, satelitný konvertor), ale aj svoje existujúce zariadenia a infraštruktúru.

Ak sú teda zákazníkmi iného satelitného operátora, nový obsah môžu získať ešte rýchlejšie a bez investícií do nových zariadení. K dispozícii je aj kombinovaná možnosť – zákazník môže využiť kombináciu nových zariadení od Orangeu a svojej existujúcej infraštruktúry, alebo môže použiť vlastné zariadenia a nechať si zriadiť novú infraštruktúru. Inštalačná sada (parabola, LNB, kábel) stojí 73 eur, CA moduldalších 37 eur. Zariadenie sa dá kúpiť aj na splátky.

Inštaláciu Orange TV cez satelit zabezpečí inštalačný technik. Pri službe s viazanosťou je pri najnižšom variante Home Basic TV poplatok 19,90 €, pri ostatných variantoch služby je inštalácia bezplatná. Prípadne je dostupná aj samoinštalácia.

K dispozícii sú tri úrovne služby Orange TV cez satelit:

- Home Basic TV: vyše 16 TV staníc, mesačný poplatok 6 eur

- Home Optimal TV: vyše 30 TV staníc, mesačný poplatok 10 eur

- Home Premium TV: vyše 45 TV staníc, mesačný poplatok 15 eur

Zákazníci s niektorým z hlasových paušálov nad 30 eur môžu získať 6-eurovú zľavu z mesačného poplatku alebo ak využíva Prima kartu, operátor mu každý mesiac pripíše bonus 6 eur. K základným programom si môžete dokúpiť doplnkové balíky.

Zoznam dostupných kanálov k jednotlivým programom nájdete na stránke www.orange.sk/orange-tv/ponuka. Športový kanál Orange Šport v základe nenájdete, je dostupný iba za mesačný poplatok.

Pre tých, ktorí nemajú zavedenú optiku alebo nemôžu využiť satelitný príjem signálu, Orange spustil novú službu Orange TV cez internet. Zákazník ju môže využívať prostredníctvom set-top boxu (Arris VIP 4302) a sledovať ju na svojom televíznom prijímači. Ale vysielanie môže sledovať aj cez aplikáciu v tablete a smartfóne, prípadne prostredníctvom internetového prehliadača (Chrome) vo svojom notebooku či počítači.

Služba Orange TV cez internet ponúka dve úrovne. Basic s vyše 16 TV stanicami za 6 eur mesačne a Optimal s viac než 30 stanicami za mesačný poplatok 10 eur.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

shaggy 19.08.2018 - 02:00

Cela tato TV je jeden velky fail. Skoda, ze len kopirujete tlacove spravy... http://www.dsl.sk/article.php?article=21477 http://www.dsl.sk/article.php?article=21467 http://www.dsl.sk/article.php?article=21464

Celá diskusia 1 príspevok