Huawei Mate 20 Pro možno dostane viac než 4000 mAh batériu

Objavili sa propagačné materiály, ktoré lákajú na nový smartfón s batériou väčšou než má model P20 Pro. Objavili sa špekulácie, že by mohlo ísť o pripravovaný Mate 20 Pro.

Výdrž smartfónu je dnes pre mnohých používateľov naozaj dôležitá. Uvedomuje si to aj Huawei, ktorý do svojich top modelov zvykne dávať dostatočne silné batérie. Najnovšie by mal zrejme latku posunúť o kúsok vyššiej.

Portál TechRadar údajne dostal od výrobcu propagačné materiály, ktoré na časovej osi zachytávajú modely P10 Plus, Mate 10 Pro a P20 Pro, pričom porovnávajú kapacitu batérií.

Os pokračuje ďalej a upozorňuje na neznámy smartfón, ktorý by mal ponúknuť silnejšiu batériu než posledný model P20 Pro s kapacitou 4 000 mAh. Mnohí si myslia, že by mohlo ísť o Mate 20 Pro, na ktorom má Huawei už istý čas pracovať. O jeho výbave zatiaľ nevieme nič konkrétne. Špekulácie naznačujú 4 200 mAh batériu a veľký 6,9-palcový OLED displej, ktorý by mal byť natiahnutý až k okrajom.

O výkon by sa mal postarať zatiaľ neuvedený procesor vlastnej výroby Kirin 980, kombinovaný so 6 GB alebo 8 GB RAM a 128 GB úložiskom. Samotný Huawei však zatiaľ nič nepotvrdil, a preto treba brať informácie vrátane kapacity batérie s rezervou. Na oficiálne detaily si budeme musieť počkať.

Zdroj: techradar.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu