Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v júni

Do júnového rebríčka sa prebojoval tohtoročný top model Samsungu a na vrchol sa vrátil známy bestseller. V tabuľke sa stále drží aj lacná Motorola.

Len jeden mesiac si Huawei P9 Lite mini udržal titul najpredávanejší smartfón v Telekome a na čelo rebríčka sa vrátil obľúbený Samsung Galaxy J5 2017. Presné čísla k dispozícii nemáme, ale podľa operátora zvíťazil s výraznou prevahou. Minulomesačný víťaz sa tentoraz musí uspokojiť s tretím miestom.

Elegantný a dobre vybavený Huawei P20 Lite si polepšil, a obsadil druhé miesto. Stále sa darí lacnej Motorole Moto E4, ku ktorej dostanete ako darček Bluetooth reproduktor alebo bezdrôtové JBL slúchadlá. Po jednomesačnej prestávke sa do tabuľky vrátil Samsung Galaxy S9, za čo pravdepodobne vďačí júnovej zvýhodnenej cene.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál ÁNO M s mesačným poplatkom 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni 2018:

1. Samsung Galaxy J5 (2017) (úvodná platba 19 € + 3 € mesačný poplatok)

2. Huawei P20 Lite (úvodná platba 119 € + 9 € mesačný poplatok)

3. Huawei P9 Lite mini (úvodná platba 9 € + 3 € mesačný poplatok)

4. Lenovo Moto E4 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

5. Samsung Galaxy S9 (úvodná platba 499 € + 14 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v májiPo troch mesiacoch vlády Samsungu sa vedenia opäť ujíma Huawei. Dobre si viedol aj lacný model od Lenova radu Moto.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej júnovej sa ešte nachádza: Nokia 3310, Samsung Galaxy A8, Apple iPhone 8, Motorola Moto G6 Play a LG K4 2017.

Júnová tabuľka najpredávanejších tabletov v Telekome je úplne rovnaká ako v máji. Nezmenilo sa vôbec nič. Stále je víťazom osempalcové Lenovo Tab 4 nasledované Lenovom Tab 3. Trojkou ostalo ďalšie Lenovo - Tab 4 s desaťpalcovou uhlopriečkou. Štvrtým je Alcatel Plus 12 a piata priečka patrí Samsungu Galaxy Tab S3.

1. Lenovo Tab4 8

2. Lenovo Tab3 10

3. Lenovo Tab4 10 Plus

4. Alcatel Plus 12

5. Samsung Galaxy Tab S3

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu