O2: príďte si do predajne pre darček a 5 GB dát zadarmo

Operátor chce presvedčiť o výhodách využívania 4G siete zaujímavou akciou. Zákazníci pripravení na surfovanie v sieti štvrtej generácie dostanú v predajni dáta zadarmo, kto si tam kúpi aj nový 4G mobil, získa navyše darček.

Koncom apríla tohto roka začalo O2 rozdávať 5 GB dát každému, kto prejavil záujem. Buď sa dali aktivovať prostredníctvom webového portálu alebo cez mobilnú aplikáciu Moje O2, noví zákazníci ich získali rovno počas aktivácie SIM karty.

Operátor chcel, aby sa zákazníci sami presvedčili o kvalitách 4G siete. Podľa vyjadrení v tlačovej správe vyskúšalo bezplatné testovanie rýchlej dátovej siete státisíce používateľov. Aktuálne pokrýva O2 LTE sieťou 94 % obyvateľstva Slovenska.

Na to, aby zákazník mohol používať 4G sieť, však nestačí byť iba v jej pokrytí. O2 preto odporúča všetkým, ktorí sa chcú pripojiť do 4G siete, aby sa v júli zastavili na ktorejkoľvek predajni, kde môžu bezplatne získať ďalší 5 GB balíček dát. Stačí, keď budú mať 4G SIM kartu a dobre nastavený smartfón s podporou LTE. Tí, ktorí si priamo na predajni kúpia aj 4G zariadenie, dostanú aj darček navyše. Štýlové ponožky.

V priebehu júla bude v rôznych mestách Slovenska prebiahať Roadshow Mobilná obývačka, kde bude taktiež možné skontrolovať, či zákazník využíva 4G sieť naplno a získať aj darček. Jednotlivé zastávky roadshow budú oznámené na facebookovej stránke O2.

Súčasťou kampane je spot, v ktorom nie je dôležitý samotný dej, ale spôsob a prevedenie animácie. Vývoj v animácii spotov a filmov sa prirovnáva k vývoju v sieťach.

Cieľom spotu je poukázať na to, že štandardy v animáciách sa nám v určitej dobe zdali dostatočne vyspelé, ale napredovaním grafiky sú už dnes považované za niečo, čo patrí definitívne minulosti.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu