O2 rozdáva 5 GB dát na vyskúšanie 4G siete

Noví aj existujúci zákazníci môžu do konca júna bezplatne získať 5 GB dát a otestovať dátovú 4G sieť operátora. Bez záväzkov a ďalších podmienok.

Všetci zákazníci O2 môžu získať od soboty 28. apríla 5 GB dát navyše bez rozdielu, či už nejaký dátový balíček využívajú, alebo nie. Ponuka platí aj pre nových zákazníkov, ktorí si chcú otestovať 4G sieť od O2. Aktuálne je LTE pokrytie dostupné pre 93,6 % populácie Slovenska.

Dáta si aktivujete prostredníctvom webového portálu alebo cez mobilnú aplikáciu Moje O2. Noví zákazníci ich môžu získať rovno počas aktivácie SIM karty. Zákazníci s dobíjaním kreditu získajú 5 GB balíček dát na 30 dní, zákazníci s platbou na faktúru ich môžu využívať vo fakturačnom období, v ktorom si ich aktivovali. Ak ich nedočerpajú, vďaka službe Datahit sa im prenesú do ďalšieho fakturačného obdobia.

Ak má zákazník už aktivovaný ktorýkoľvek dátový balíček, bonusové dáta sa čerpajú ako prvé v poradí. Zákazníci môžu získať bonusové dáta do 30. júna 2018. Využiť sa dajú na Slovensku a v Čechách. EÚ roaming sa na tieto dáta nevzťahuje.

Pre využívanie výhod rýchleho 4G internetu je potrebné kompatibilné zariadenie s podporou LTE, SIM karta schopná pracovať v 4G sieti a netreba zabúdať na povolenie 4G pripojenia v nastaveniach mobilu. Vyše 46 % zákazníkov O2 používa smartfón s podporou LTE, no 13 % má stále starý typ SIM karty. Stačí sa zastaviť na ktorejkoľvek predajni O2 a bezplatne dostanú novú.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Milenec 28.04.2018 - 19:12

Kto si neváži malého daru, väčšieho nie je hoden.

Milenec28.04.2018 - 19:12 Trvalý odkaz

Ty brďo, tak za toto palec hore!

gombicka61128.04.2018 - 21:44 Trvalý odkaz

aktivoval som no ako zistím stav týchto dát? v Moje O2 iba zobrazuje že je balík aktivovaný, jeho stav nie je.

Manobb29.04.2018 - 13:33 Trvalý odkaz

"Zákazníci s dobíjaním kreditu získajú 5 GB balíček dát na 30 dní, zákazníci s platbou na faktúru ich môžu využívať vo fakturačnom období, v ktorom si ich aktivovali."

Je to super akcia "aj" pre zákazníkov alebo "IBA" pre operátora ?
Myslím si, že profit z toho má iba operátor a týmto zákazníkov IBA zneužije/využije na test svojej siete.

Predstavte si seba ako bezdomovca, ktorý denne hladuje a žije - či skôr iba prežíva
(v prenesenom význame teda čerpá iba minimum dát 0-100MB /doslova hladuje/, do 500MB /občas sa aj naje z kontajnerov/, či 1GB /denne mu vyjde na nejaký rožok, polievku a čučo/)

Teraz príde zbohatlík a aby sa zviditeľnil (napr. v TV), tak zahrá sa na záchrancu a týmto chudobným a hladujúcim bezdomovcom ponúkne "NA 1 DEŇ" PLNÚ PENZIU so švédskymi stolami a francúzskymi posteľami, wellnesom a pod. v 5 hviezdičkovom hoteli.
Hoci riskuje, že mu tam donesú choroby, infekcie atď. /obdobne, že operátorovi spadne sieť/ urobí to (však poistku má) a po 1 dni týchto chudákov odhodí opäť na ulicu.

Účel splnený (PR v TV, analogicky: sieť operátora otestovaná), ale chudákovi to nepomohlo, žije ďalej rovnako v biede ako doteraz ...

Takže toto vôbec nie je WIN-WIN riešenie, ale iba obyčajné zneužitie ľudí na svoj prospech.

Sorry, ale takto to vidím ja.

P.S.: Ak by to operátor tiotiž myslel seriózne a vážne a chce sieť nárazovo otestovať povedzme 300 tis. sťahovačmi, tak si ich cez web stránku mal nechať zaregistrovať, podľa regiónov povyberať, dať im 5-100GB balík ako nástroj pre testovanie (logicky teda zadarmo) a mal by im odpustiť jednu mesačnú splátku/či povedzme dobrobisovať 10 € kreditu, a to ako odmenu za činnosť, ktorú urobí ako zákazník pre svojho operátora.

Operátor nie je charita, ale charita nie je ani zákazník !!!

Manobb06.05.2018 - 17:57 Trvalý odkaz

Niečo na "zdvihnutie tlaku" zákazníkom a nastavenie zrkadla našim SK pseudooperátorom:

Neobmedzený paušál za 19,90 Zl (cca 120Kč = cca 4,90 €)
https://www.mobilmania.cz/titulni-strana/polaci-umi-neomezene-sluzby-za…

SK operátori sú proste obyčajní ŠMEJDI a profitujú len preto, že v danej oblasti nefunguje voľné podnikanie, t.j. konkurencia je značne obmedzená, na SK trhu prakticky žiadna.

Celá diskusia 6 príspevkov