Instagram Stories (Príbehy) bohatšie o ďalšiu funkciu

Oderaz je hlasovanie v rámci 24-hodinových príbehov na Instagrame, ktoré poznáme aj pod názvom Insta stories, o čosi detailnejšie. Na vašu otázku môžu fanúšikovia odpovedať posunom smajlíka po stupnici od 0 do 100 %.

Sociálna sieť Instagram prechádza vývojom, ktorý postupne prináša viaceré zmeny alebo novinky. Medzi posledné patrí pridaná funkcia videohovoru a zdieľania obsahu z hudobnej služby Spotify, športovej kamery GoPro či pridávanie AR efektov. Veľkej obľube sa už istý čas teší funkcia ankety, ktorú môžete pridávať do svojich príbehov. Vytvorením akejkoľvek otázky dávate svojim sledovateľom možnosť hlasovať pomocou dvoch možností. Najnovšie Instagram predstavil emoji posuvník, ktorý funguje na podobnej báze.

Ak ho chcete použiť, musíte najprv odfotiť obrázok alebo nahrať video do svojho príbehu. Potom ho vyberiete medzi ostatnými nástrojmi. Môžete ho umiestniť kdekoľvek na displeji a hneď dopísať otázku, ktorá vás zaujíma. Vaši sledovatelia odpovedajú jednoduchým posunutím vami vybraného emoji doprava alebo doľava (0 - 100 %). Akonáhle posuvník pustia, uvidia priemernú odpoveď ostatných používateľov.

Vy si potom môžete odpovede pozrieť každú jednotlivo podobne, ako v prípade ankety. Funkcia posuvníka je dostupná už niekoľko dní pre Android a iOS. Jej cieľom je viac upevniť vzťah sledovateľov a priateľov. Ak ju chcete využívať, podmienkou je, aby ste si aktualizovali svoju aplikáciu Instagram na najnovšiu verziu.

Zdroj: Instagram

Diskusia k článku:

Začať diskusiu