Telekom: Magio GO, Digi GO a HBO GO dostupné v celej EÚ

Telekom prináša pre svojich zákazníkov ďalšie vylepšenie. Služby Magio GO, Digi GO a HBO GO budú môcť používať vo všetkých krajinách Európskej únie.

Nedávno operátor spustil službu StreamOn, ktorá oddelí streamované dáta zo skupiny podporovaných mobilných aplikáci od bežného dátového balíčka. Štandardné dáta tak môže zákazník minúť na surfovanie a prezeranie internetových stránok.

Od 1. apríla 2018 štartuje ďalšia novinka z oblasti streamingu digitálneho obsahu. Zákazníci Telekomu budú môcť sledovať Magio GO, Digi GO a HBO GO nielen na území Slovenska, ale aj v ktoromkoľvek z členských krajín Európskej únie.

Zákazníci tak budú môcť uvedené služby využívať počas pobytu v zahraničí v týchto krajinách: Rakúsko, Belgicko, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska.

Zmena platí pre všetkých predplatiteľov služieb automaticky a bezplatne.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu