Telekom StreamOn: neobmedzené prenosy hudby a videa na Easy

Telekom od 22. marca spúšťa na predplatenej karte Easy nový typ služby, ktorá oddelí streamované dáta zo skupiny podporovaných mobilných aplikáci od bežného dátového balíčka.

Výhoda služby typu StreamOn spočíva v odlišnom účtovaní dát na multimédiá ako video i audio prenosy. Pri ich streamovaní sa nebudú odčítavať z bežného denného limitu Easy karty alebo mesačného dátového balíčka.

Telekom umožní pozerať videá i počúvať hudbu bez limitov a zákazník môže štandardné dáta minúť na surfovanie i prezeranie internetových stránok.

StreamOn bude fungovať na Easy kartách ako samostatný balíček. Zákazník si ho môže aktivovať na každý deň (platí od momentu aktivácie do konca dňa) za 1 euro. V ňom získa prenosy audia a videa zo skupiny podporovaných mobilných aplikácií bez ďalších poplatkov a navyše aj 200 MB voľných dát na ďalšie využitie. S balíčkom StreamOn budú mať zákazníci zhodnú rýchlosť.

Aplikácie, ktoré nebudú spotrebovávať mobilné dáta:

- Apple Music, Deezer, Spotify, TIDAL

- Digi Go, Magio Go, YouTube, Markíza+ Videoarchív

- Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka

Službu si aktivujete cez SMS s textom STREAMON zaslaním na skrátené číslo 12330, Telekom aplikáciu alebo stránku m.telekom.sk/easy/balicky. Platnosť balíka je od aktivácie do 23:59 hod. daného dňa kedy bol balík aktivovaný.

Balík StreamOn je možné využívať v zóne 0 a 1 (EU). V zónach 0 a 1 bude maximálny objem dát prenesený v službe StreamOn limitovaný podľa pravidiel smernice EU o roamingu (FUP).

Zoznam podporovaných služieb sa bude priebežne rozširovať, o ďalších aplikáciách bude Telekom ďalej informovať.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu