Orange: Navzájom zadarmo s 2 GB dát pre každého člena

Orange od dnešného dňa zvýhodnil službu Navzájom zadarmo. Všetkým členom skupiny pridáva spolu až 10 GB extra dát na tri mesiace zadarmo. Zriaďovateľ skupiny môže byť zaradený do žrebovania o nový iPhone X.

Skupinu Navzájom zadarmo, v rámci ktorej si členovia medzi sebou telefonujú a posielajú správy bezplatne a bez obmedzení, môže založiť každý majiteľ hlasového paušálu s mesačným poplatkom aspoň 20 eur. V rámci balíkov Love tak sa výška poplatku znížila od februára na 8 eur.

Každý z členov skupiny môže pre seba získať 2 GB dát mesačne na tri mesiace zadarmo. Bonusové dáta si môže aktivovať ktorýkoľvek člen skupiny či už s hlasovým paušálom alebo Prima kartou od Orangeu, a to cez zákaznícku zónu e-care, na Zákazníckej linke 905, predajnom mieste alebo formou SMS na číslo 969 s textom "2 GB".

Zakladateľ skupiny Navzájom zadarmo sa navyše môže zapojiť aj do súťaže o atraktívny Apple iPhone X. V hre sú tri smartfónov s 256 GB kapacitou a vo farbe Space Grey. Stačí poslať SMS na číslo 969 s textom SUTAZ.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Michal 07.03.2018 - 16:51

Jedna technicka. Kedze ide o data ktore je mozne vyuzit len na Slovensku, ktore data sa najskor minaju? Tie co mam standartne, alebo tieto bonusove?

Michal07.03.2018 - 16:55 Trvalý odkaz

A este jedna technicka, format spravy ma byt "2GB" a nie "2 GB" s medzerou ako pisu v tlacovej sprave

steve07.03.2018 - 17:25 Trvalý odkaz

Potom mozno pride aj kuzelnik.

Celá diskusia 10 príspevkov