Na O2 Fér sa už nedajú aktivovať neobmedzené volania a SMS do všetkých sietí

Balíčky s neobmedzenými volaniami a SMS-kami do sietí SR a EÚ si už na predplatenej karte neaktivujete. Podľa infolinky sú v ponuke výhodnejšie a cenovo lepšie služby.

Operátor uvedením novej predplatenej karty O2 Voľnosť odsunul program O2 Fér do úzadia. Pôvodne limitovaná edícia sa zmenila na trvalú ponuku. S O2 Voľnosť máte neobmedzené volania do všetkých sietí s jednotnou cenou 10 centov za hovor, za jednu SMS-ku zaplatíte 5 centov a záujemca o dátový balík si môže kúpiť 1 GB dát za 5 eur. Ak dáta v telefóne nevyužívate pravidelne, môžete si aktivovať Internet na deň s objemom 250 MB za 50 centov. Iné doplnkové balíčky si aktivovať nemôžete, nie sú v ponuke.

K predchodcovi O2 Fér stále máte na výber z niekoľkých extra balíčkov, no 30-eurový s neobmedzenými volaniami do všetkých sietí v SR a do celej Európskej únie nenájdete. Rovnako bol zrušený balík s neobmedzenými SMS-skami do sietí SR a EÚ za 6 eur. V ponuke ostali len neobmedzené volania na čísla O2 za 10 eur a neobmedzené SMS a MMS správy do siete O2 za 4 eurá.

Podľa infolinky sú v ponuke iné, cenovo výhodnejšie služby. Odporučili nám Strieborný O2 paušál za 20 eur mesačne, ktorý obsahuje neobmedzené volania i SMS a 1 GB dát. Alebo môžeme prejsť na predplatenú kartu O2 Voľnosť.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Nightmare 29.12.2017 - 20:29

to su mi novinky u 4ky,o2...som zvedavy s cim pride Orange,Telekom

galaxi30.12.2017 - 14:13 Trvalý odkaz

Aj tak O2 Ferko už stalo za ********!

Celá diskusia 2 príspevky