Predplatená karta O2 Voľnosť ostáva v ponuke aj naďalej

Limitovaná edícia predplatenej karty Voľnosť, ktorá mala platnosť do konca tohto roka, sa mení na trvalú ponuku. Hovory majú jednotnú cenu 10 centov.

Predplatená karta O2 Voľnosť bola pôvodne predstavená pri príležitosti 10. narodenín operátora ako limitovaná edícia a nahradila kartu O2 Fér. Po necelých piatich mesiacoch ju aktívne využíva už viac než 100-tisíc zákazníkov a operátor ju teraz zmenil na trvalú ponuku.

O2 Voľnosť ponúka neobmedzené hovory do všetkých sietí s jednotnou cenou 10 centov za hovor, nech už trvá akokoľvek dlho. Je však možné, že sa hovor po 60 minútach zruší. Operátor sa týmto chráni proti preťaženiu siete. Za jednu SMS-ku zaplatíte 5 centov a záujemca o dátový balík si môže kúpiť 1 GB dát za 5 eur. Ak dáta v telefóne nevyužívate pravidelne, môžete si aktivovať Internet na deň s objemom 250 MB za 50 centov. Podľa operátora sú volania s O2 Voľnosťou v priemere až dvakrát dlhšie než s kartou O2 Fér.

Predplatená karta O2 Voľnosť je v ponuke od 13. júna 2017, kedy nahradila predplatenú kartu O2 Fér. Tá už nie je od rovnakého dátumu v aktívnom predaji. Ak však máte záujem o využívanie predplatenej karty O2 Fér, môžete tak urobiť zmenou programu z O2 Voľnosti. Prechod je možné uskutočniť na webstránke operátora, na predajni alebo prostredníctvom SMS správy.

Pre porovnanie: s predplatenou kartou O2 Fér máte volania do všetkých sietí a celej EÚ za 13 centov, SMS správa stojí 6 centov a na dátovanie si môžete dokúpiť niektorý z internetových balíčkov. V sieti O2 voláte po 1. minúte zadarmo.

Vedeli ste, že O2 Voľnosť tu bola už pred desiatimi rokmi? V júni 2007 prinieslo O2 ponuku mesačných programov s rovnakým názvom. Aké boli vtedy ceny si môžete prečítať v tomto článku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu