Google zverejnil zoznam hodiniek s aktualizáciou Android Wear Oreo

Google na svojom blogu zverejnil zoznam inteligentných hodiniek, ktoré sa dočkajú novej verzie Androidu Wear. Medzi podporované jazyky pribudla čeština.

Pri uvedení operačného systému Android Oreo pre smartfóny oznámil Google novú platformu s rovnakým názvom aj pre nositeľné zariadenia. Aktualizácia na Android Wear Oreo (8.0) je pre niektoré z nich už dostupná, sprístupnenie závisí od výrobcov hodiniek.

Na stránke support.google.com zverejnil Google zoznam hodiniek, pre ktoré je update už k dispozícii alebo sa zatiaľ pripravuje.

Aktualizácia je k dispozícii pre hodinky:

- Fossil Q Venture

- LG Watch Sport

- Louis Vuitton Tambour

- Michael Kors Sofie

- Montblanc Summit

Zoznam zariadení, pre ktoré bude update dostupný neskôr:

Casio PRO TREK Smart WSD-F20, Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch, Diesel Full Guard, Emporio Armani Connected, Fossil Q Control, Fossil Q Explorist, Fossil Q Founder 2.0, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Gc Connect, Guess Connect, Huawei Watch 2, Hugo BOSS BOSS Touch, LG Watch Style, Michael Kors Access Bradshaw, Michael Kors Access Dylan,, Michael Kors Access Grayson, MIsfit Vapor, Mobvoi Ticwatch S & E, Movado Connect, Nixon Mission, Polar M600, TAG Heuer Tag Connected Modular 45, Tommy Hilfiger 24/7 You a ZTE Quartz.

Načasovanie aktualizácie je v rukách výrobcov. Predchádzajúca verzia Androidu Wear priniesla zmenu dizajnu prostredia a množstvo nových funkcií. Najnovšia platforma má ponúknuť lepšiu správu batérie a limity pre aplikácie spustené na pozadí, čím by sa mala zaistiť dlhšia výdrž na jedno nabitie. Okrem toho pribudne podpora jazykov pre ďalšie krajiny, medzi ktorými nechýba čeština. Na slovenčinu si ešte budeme musieť počkať.

Zdroj: support.google.com, plus.google.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy 11.12.2017 - 21:28

Ako na zavolanie :)

Peter06.01.2018 - 21:57 Trvalý odkaz

Zdravím, ako si na hodinkách s android wear 2 zmením interval vypnutia obrazovky?

Celá diskusia 2 príspevky