Misfit Command - smart hodinky s ročnou výdržou batérie

Novinku firmy Misfit môžete nosiť aj s oblekom a nemusíte si ju dávať dole ani pri plávaní. Elegantné hodinky majú príjemnú cenovku a vymeniteľná batéria vydrží pri bežnom používaní až jeden rok.

Inteligentné hodinky ponúkajú podobné funkcie ako napríklad Withings Activité Pop (recenzia), za ktoré sa nemusíte hanbiť ani v elegantnom oblečení a ich používateľsky vymeniteľná batéria sľubuje 8-mesačnú výdrž. Nové Misfit Command vydržia podľa výrobcu ešte viac. Batériu v hodinkách by malo stačiť vymeniť raz za rok.

Základné špecifikácie:

Kovové telo, odnímateľný 20 mm remienok, ciferník 44 x 15 mm, Bluetooth 4.1, vymeniteľná batéria CR2430, výdrž až jeden rok, vodeodolnosť do 50 metrov, 3-osí akcelerometer, upozornenia na hovor, SMS správu, e-mail, budík, kompatibilné s OS Andoird, iOS a Windows 10.

Telo je zhotovené z nerezovej ocele, remienky sú vymeniteľné. So smartfónom ich spárujete pomocou Bluetooth 4.1 a cez mobilnú aplikáciu Misfit dokážete sledovať rôzne aktivity - beh, jazdu na bicykli, chôdzu i jógu. Vďaka odolnosti voči vode a aplikácii Speedo si môžete merať odplávané dĺžky v bazéne. Hodinky vám odmerajú aj kroky, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a budú vás informovať o kvalite spánku.

Nechýba zobrazenie notifikácií. Nie však na tradičnom dotykovom displeji, ten tu nenájdeme, ale spodnom ciferníku. Na doručené udalosti vás upozorní aj vibrácia. Hardvérové tlačidlo v bočnej stene poslúži na ovládanie hudby, ako diaľková spúšť pri snímaní fotografie zo spárovaného smartfónu alebo na vyhľadanie telefónu v prípade, že neviete, kam ste ho odložili.

Predaj Misfit Command štartuje 28. novembra, odporúčaná cenovka je stanovená na 101,49 eur. Na výber je zo štyroch farebných verzií so športovým alebo kovovým remienkom. Kompatibilné sú s operačným systémom Android, iOS a Winows 10. Softvér je dostupný tu.

Zdroj: misfit.com

Diskusia k článku:

AdoP 27.11.2017 - 14:28

Je to uz o nieco lepsie, oproti nabijatelnym hodinkam, ale hrubka 15mm je vela.

Celá diskusia 2 príspevky