Xiaomi spustilo aktualizáciu globálnej stabilnej verzie MIUI 9

Po beta testovaní mieri najnovšia verzia používateľského prostredia k majiteľom smartfónov Xiaomi. Postupne sa dostane aj na staršie zariadenia.

Čitateľ Mário nás informoval, že na Xiaomi Redmi Note 4 prišlo oznámenie o dostupnosti najnovšej používateľskej nadstavby MIUI 9. Spolu s modelom Mi Max 2 patria medzi prvé zariadenia, pre ktoré bola ohlásená aktulizácia globálnej stabilnej ROM na začiatok novembra. V polovici novembra by sa mali dočkať majitelia telefónov Mi MIX 2, Redmi Y1, Redmi Y1 Lite, Redmi 4X, Mi 5 a Mi Max.

Ostané modely získajú MIUI 9 v priebehu decembra. Dá sa očakávať, že najnovšiu globálnu stabilnú verziu dostanú všetky modely, pre ktoré bola sprístupnená beta. Okrem už vymenovaných to bol Redmi Note 4X, Mi 6, Mi Note, Mi Note 2, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max Prime, Mi Max 2, Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 2 a Redmi 4. Zoznam však nemusí byť konečný.

Novinkám v nadstavbe sa venoval kolega Tomáš v recenzii Mi 5X. Medzi hlavné patrí zmenený dizajn s novými funkciami, režim viacerých okien, optimalizácia výkonu, lepšia správa RAM aj batérie.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu