Orange: k balíkom Love notebook, herná konzola a iný hardvér

K balíkom Love si zákazníci môžu kúpiť nielen telefón či tablet, ale aj notebook, hernú konzolu, smart TV, inteligentné hodinky či náramky. Pre svojich blízkych môžu dokúpiť paušály za zvýhodnenú cenu.

Orange rozšíril portfólio prpduktov, na ktoré si môžu zákazníci uplatniť dotáciu podľa zvoleného paušálu. V rámci balíka Love môže presiahnuť 500 eur. Balíky s vopred nakombinovanými mobilnými a fixnými službami uvideol Orange v polovici setptembra. Obsahujú hlasový paušál s nekonečnými volaniami na Slovensku a do celej EÚ, pevný internet a digitálnu televíziu.

Každý zákazník s balíkom Love má možnosť dokúpiť si aj ďalšie služby pre troch svojich blízkych, pričom si všetci môžu uplatniť dotáciu na zariadenia. Hodnota dotácie je až v štvornásobnej výške mesačného poplatku za služby, na ktoré sa s balíkom Love a dodatočnými hlasovými paušálmi zákazník na 24 mesiacov zaviaže.

Okrem štandardných tabletov a mobilných telefónov si môžu vybrať aj kancelárske, multimediálne a herné notebooky značky Lenovo a Asus, herné konzoly Xbox One S a Playstation 4, smart TV od Samsungu a tiež šesť modelov inteligentných hodiniek a smart náramkov.

Uplatnenie plnej výšky zľavy v rámci balíka Love

Ak chce rodina využiť maximálnu dotáciu pri vybranom balíku Love, jej uplatnenie môže vyzerať nasledovne. Zakladateľ skupiny, napríklad otec rodiny, si aktivuje balík služieb Love Optimal Fiber + TV za 50 eur mesačne. K tomu automaticky dostane dotáciu vo výške 200 eur, ktorú môže použiť ako zľavu na televízor. Zároveň aktivuje ďalším trom členom rodiny hlasový paušál Go Europe 32 €, ktorý by k balíkom Love bežne dokúpil za mesačný poplatok 25 eur. Každý člen rodiny si tak môže uplatniť zľavu 100 eur na jedno zariadenie podľa vlastného výberu. Týmto spôsobom celá rodina dostane zľavu na nimi vybrané zariadenia spolu v hodnote až 500 eur. Každý člen skupiny si môže sám vybrať, na ktoré zariadenie z aktuálnej ponuky svoju časť dotácie využije, pričom zľavu si uplatňuje individuálne.

Paušály pre najbližších k balíkom Love za zvýhodnenú cenu

Orange počas predvianočného obdobia pripravil pre zákazníkov ďalšiu ponuku. Ak pre svojich blízkych dokúpia hlasové paušály Go Europe 32 €, získajú ich za znížený mesačný poplatok v hodnote 20 eur namiesto pôvodných 25 eur. Výška dotácie na zariadenia však v tomto prípade ostáva nezmenená v plnej výške 100 eur.

Nedávno uvedené balíky Love pozostávajú z vopred nakombinovaných hlasových služieb, pevného internetu a televízie. Konkrétne s paušálom Love Optimal Fiber + TV získava zákazník pri 24-mesačnej viazanosti za mesačný poplatok 50 eur pre svoju domácnosť rýchly optický internet, digitálnu televíziu s viac než 60 kanálmi, 31-dňovým TV archívom a bezplatnú mobilnú TV.

Pre vlastnú potrebu môže využívať hlasový paušál s nekonečnými volaniami, SMS a až 4 GB mobilných dát. Automatickou samozrejmosťou je možnosť založiť si svoju skupinu Navzájom zadarmo pre každé telefónne číslo v rodine s balíkom služieb Love. Pokiaľ si zákazník balík Love aktivuje do 31. decembra, získava zadarmo inštaláciu v bežnej cene 199,99.

Zľavy na zariadenia aj s hlasovými a dátovými paušálmi

Zľavu na čokoľvek z ponuky zariadení si môžu zákazníci uplatniť aj pri aktivácii hlasových paušálov Go Europe alebo dátových paušálov Go Data. Výška zľavy sa odvíja od mesačného poplatku a násobí sa príslušným koeficientom, ktorý sa k danej službe viaže.

Ak zákazník využíva napríklad paušál Go Europe 40 €, mesačný poplatok sa násobí koeficientom 6 a zákazník získava zľavu na zariadenie 240 eur. Pri paušále Go Data 30 € sa mesačný paušál násobí koeficientom 5, čo v tomto prípade znamená pre zákazníka zľavu 150 eur. Zvyšnú sumu na vybrané zariadenie môže zákazník doplatiť naraz alebo na splátky bez navýšenia s akontáciou 1 euro. Kompletnú ponuku zariadení nájdete na stránke orange.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu