Trust Duet: štupľové slúchadlá bez káblov

Nové bezdrôtové slúchadlá nie sú spojené žiadnym káblom a na jedno nabitie ponúknu približne 1,5-hodinovú výdrž. Nabijete ich vložením do puzdra, ktoré slúži ako externá power banka.

Špuntové slúchadlá Trust Duet držia v ušiach pomocou gumených háčikov, ktoré zabraňujú uvoľneniu z ucha. So smartfónom ich spárujete cez Bluetooth. Keďže ich nespája žiadny kábel, je tu riziko, že môžete jedno stratiť. Podobne ako Samsung Gear IconX alebo Apple AirPods.

Základné parametre:

Hmotnosť 14 gramov, Bluetooth 4.2, dosah 10 metrov, vyýdrž na jedno nabitie 1,5 hodiny, puzdro s 500 mAh batériou, LED diódy, mikrofón.

Obsah balenia:

Slúchadlá Duet, dve veľkosti gumených štupľov, nabíjacie puzdro, USB kábel, dokumenty.

Podobne ako drahší konkurenti, aj slúchadlá Duet sa nabíjajú po vložení do nabíjacieho puzdra, v ktorom sa predávajú. To obsahuje 500 mAh batériu, ktorá dokáže slúchadlá nabiť do plnej kapacity až päťkrát. Na jedno nabitie majú výdrž iba 1,5 hodiny, no do 100 % ich nabijete za 35 minút. Na kontrolu úrovne kapacity slúžia LED diódy.

Batériu v puzdre nabijete dodávaným microUSB káblom za 1,5 hodiny. Slúchadlá v sebe ukrývajú aj mikrofón, takže ich využijete aj ako handsfree. Trust Duet v matnej sivej farbe kúpite v slovenských obchodoch za odporúčanú cenu 69,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu