Telekom: Samsung Gear Fit2 Pro v ponuke a zníženie cien Xperií

K paušálu Happy si môžete kúpiť nielen nový telefón, ale aj inteligentné príslušenstvo. V ponuke pribudol ľahký a vodeodolný náramok od Samsungu. Okrem toho Telekom znížil ceny niektorých smartfónov.

Samsung Gear Fit2 Pro je vylepšenou verziou minuloročného inteligentného fitnes náramku Gear Fit 2. Na prvý pohľad sa takmer nelíšia, vonkajšia zmena sa týka len zapínania silikónového remienka. Zaoblený dotykový Super AMOLED dislej s uhlopriečkou 1,5 palca ostal, nezmenilo sa ani jeho rozlíšenie 216 x 432 bodov.

Fit2 Pro však vydrží drsnejšie podmienky než jeho predchodca. Jeho odolnosť zodpovedá vojenskému štandardu s označením MIL-STD-810G. Podľa neho musí zariadenie vydržať ponorenie do vody s tlakom až päť atmosfér, zvládne dážď, sprchovanie, pohyb v plytkej vode a takisto plávanie v bazéne alebo slanom mori. V náramku pracuje operačný systém Tizen, 4 GB úložisko môžete použiť na uloženie obľúbenej hudby. Batéria s 200 mAh kapacitou by mala vydržať približne tri dni na jedno nabitie. Gear Fit2 Pro spárujete cez Bluetooth nielen s Androidom, ale aj s iOS. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe. Náramok už v redakcii testujeme, a tak vám neskôr priniesieme jeho podrobnú recenziu.

Samsung Gear Fit2 Pro kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 4 € mesačne pre Happy XS Mini (+ úvodný poplatok 99 €, pri kúpe cez web 89 €)

- 4 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €, pri kúpe cez web 89 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €, pri kúpe cez web 59 €)

- 4 € mesačne pre Happy M a XL Dáta pre mladých (+ úvodný poplatok 39, pri kúpe cez web 19 €)

- 2 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 9 €, pri kúpe cez web 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €, pri kúpe cez web 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €, pri kúpe cez web 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €, pri kúpe cez web 1 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 239 eur.

Telekom pripravil pre zákazníkov aj niekoľko cenových zvýhodnení pre vybrané smartfóny. Po znížení akontácie Sony Xperia XZ Premium prichádza opäť zníženie mesačných poplatkov – o ďalšie euro. Nižšie mesačné poplatky o jedno euro dostala aj nedávno zaradená novinka Sony Xperia XZ1 Compact. Naďalej pokračuje akcia na Lenovo Moto C a zákazníci v Magenta 1 získajú pri kúpe LG Q6 40 € zľavu na úvodný poplatok.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu